Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EBjadvRXkAUieIU

:cigara::cigara:

öpeyim böyle uefa'yı

hem fazla açılmayın ffp'ye uyun diyolar hem de para cezası veriyorlar.

Bazı oyunculara tölerans geçmiş ve bunu da kendine has bir ödül sistemi olarak görebiliriz.

ben oyuncuların iş ahlakını takdir ediyorum zaten hepsi erken dönmüş

ama bu ilk maçlar için hep bahane olarak kullanılıyor ona itiraz ediyorum

avrupadaki takımların neredeyse tamamı bir yerlere maça gidiyor ama bizden önce başlayan liglerin ilk haftasında takır takır oynuyorlar

bir diğer bahane de mesela ağır antrenmanlar yaptık o yüzden ilk hafta yorgunuz

bizim takımlar ve hocaların hepsinde var bu bahane

şu an oynayan lyon ve liverpooldan daha ağır antrenman yapmış olma ihtimalimiz varmı hayır

Adam taraftarı gıcık edecek şeyler yaptığı için. Ruh hastalığı başka şeylerde olsa, taraftar bu kadar takmaz. Oyuna katkısı elestirirsin bu kadar aşağı vurmazsin ama, adam basıp gidiyor. Hayatında İlk şampiyonluğun ,ama menajerine uyup gitti bu net. Fiyat kırmak için bizden
Evet fakat ruh hastalığına laf etmek başka bir halt etmedi demek başka . Bonservisli bir oyuncumuzu bu kadar iyi istatistikleri varken bu kadar da gömmememiz gerekirdi gerek taraftar gerek yönetim olarak . Bir oyuncuyu satamayabiliriz yahut satacağımızın altına bir fiyata satabilriz bu yüzden iki oyuncu elde kalırsa hiç verim alamayabiliriz , verim almadığımızla kalmaz bi daha hiç satamayabiliriz de.

Renktaşlar gelişme varmı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Denayeri severim ama kaptanlik yakismamis la. Bu cocuk bizde sessiz sakin mahalle cocugu gibi biriydi. Yanina çok daha tecrübeli bir lider stoper daha da yakisirdi.

Liverpool,city,atletico,bayern,barca,juve,psg bunlar o kadar gucluler ki baska klasman
Kalan takimlarla saglam kadro taraftar destegi ve adanmislikla bir sekilde mucadele edilebilir

Takıma para cezasımı geldi bugün çok bakamadım foruma söylermisiniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt