Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız falcao da tam taraftarla coşan bi futbolcu stili var. Taraftarsız monacoda neler yaptı bizim arena atmosferi drogbayı bile havaya sokmuştu falcao neler yapacak kim bilir. İçerde çok garip maçlar izleyeceğiz.

Yabanci kaynağı Türkçeye çeviren yok mu köşesine kıçına bisi sikistiriyorlar sonra gerçek bizim vasat yorumcuların muhabirlerin temennisi çıkıyor.

Oltaya gelmeyelim

orijinali burada

Falcao: “Galatasaray sería emocionante en esta etapa de mi carrera”

translate aracılığı ile ingilizce'ye çevirince gerçekten de bu demeci vermiş gibi görünüyor.

türkçe'ye çevirince cümeleler yamuluyor o yüzden ingilizce'ye çevirip bakmak daha sağlıklı.

bu herifler de bizim gazeteler gibi hayali demeç sıkmıyorsa bu iş olacak gibi.

Burada daha önce de dedim Güney Amerikalı futbolcular Avrupalı futbolculardan daha ateşli ve tutkuludur yatmaya gelmez ülkelerindeki atmosfere benzer tek atmosfer Türkiye'de var şuna eminim ki Falcao tribünleri gördükten sonra net futbolda en üst düzeye çıkar
taraftarın ateşiyle gelene geçene saplayacak kral

tenor.gif

Yangın Tayfayı streslerini atması için Fabrizio Romano ve Manu Lonjon'a yönlendiriyorum.Gazanız mübarek olsun

Bıktırma usandırma yeter beni kızdırma
Gel artık kollarıma gül döktüm yollarına..

"ÇİFT FORVET OYNAMAK DAHA AVANTAJLI"

Çift forvet oynamanın daha avantajlı olduğunu da belirten Kolombiyalı, Forvette tek oyuncu olduğunda, defanslar için kontrol etmek daha kolay oluyor ancak çift forvet savunmalar üzerinde daha büyük baskı yaratıyor ve dikkat dağıtıyor. Porto'da tek forvettim ancak beni sürekli besliyorlardı." diye konuştu. Ho camiaya...

Gündüz yayılan haberi okumuştum tamamı daha sonra bilmem ne radiosunda yazıyodu o program şu an yapıldığı için böyle bi açıklama vardır. Şu an sorun çözülmüş bile olabilir yani bizimkiler daha varmamıştı bile bunu söylediği zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt