- 3 Temmuz 2012
- 139.043
- 87.630
- 5.338
Link please
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Link please
antu şırıl şırıl
Aklıma gelen kişi değildir umarım o şahıs var diye Aspor'a bakmadan geçiyorum. Hayat enerjimi sömürüyor. Ümit özat'a hak veriyorum.Yamuk dişli karı seni
Benim tek anlamadim konu var, Falcao Atleticoda dunyanin belki en 1-3 sirasinda yer aliyordu.
Bu adam cok rahat bir Madrid, Barcelona yapardi niye Monacoya gitti acaba sirf para mi?
Monaco o ara çok büyük bir projeye kalktı ama sonra vazgeçtiler. Futbolcudan para kazanma olayına başladılar.Benim tek anlamadim konu var, Falcao Atleticoda dunyanin belki en 1-3 sirasinda yer aliyordu.
Bu adam cok rahat bir Madrid, Barcelona yapardi niye Monacoya gitti acaba sirf para mi?
Red edemeyeceği bir teklifti.

Falcao aslinda 36 yasinday diyen bile var suaikeh ehahahwhhaaajjahahahka
Fener_LEE - 10.08.2019 00:37 |
|
Bende onu hiç anlamadım. Transfer olarak anlayamadığım olaylardan biriydi. Adam atlde estiriyordu tek başına maçlar alıyordu gitti monacoyaBenim tek anlamadim konu var, Falcao Atleticoda dunyanin belki en 1-3 sirasinda yer aliyordu.
sakin olalımKiskanc serefsizler, seref aydini kacirmis suan icimden hepsine ana avrat duz gidiyorum sulalerinde dişi birakmadim....
vasfi suan napiyorsun
Evet tabii ki de para. Hiçbir yerde yıllık 14 milyon kemiksiz alamazdı.Benim tek anlamadim konu var, Falcao Atleticoda dunyanin belki en 1-3 sirasinda yer aliyordu.
Ümit reis çok haklı kadın milletine futbol yorumlatmayacaksınAklıma gelen kişi değildir umarım o şahıs var diye Aspor'a bakmadan geçiyorum. Hayat enerjimi sömürüyor. Ümit özat'a hak veriyorum.
Benim tek anlamadim konu var, Falcao Atleticoda dunyanin belki en 1-3 sirasinda yer aliyordu.
HUUUUUUU