Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antu şırıl şırıl
PBUUUHNTVJ942018165145_LINK-PORTAKAL.jpg

evet falcao da geldigin göre şimdi sıra arda turan'da. sen de geleceksin ve seni de destekleyeceğiz kaptan.

Benim tek anlamadim konu var, Falcao Atleticoda dunyanin belki en 1-3 sirasinda yer aliyordu.

Bu adam cok rahat bir Madrid, Barcelona yapardi niye Monacoya gitti acaba sirf para mi?
Monaco o ara çok büyük bir projeye kalktı ama sonra vazgeçtiler. Futbolcudan para kazanma olayına başladılar.

Fener_LEE - 10.08.2019 00:37​
bos.gif

Falcao’nun Fransa liginde son dönemde hangi takımlara gol attığını bir araştırın ondan sonra konuşun.
:( yazık

Benim tek anlamadim konu var, Falcao Atleticoda dunyanin belki en 1-3 sirasinda yer aliyordu.

Bu adam cok rahat bir Madrid, Barcelona yapardi niye Monacoya gitti acaba sirf para mi?
Bende onu hiç anlamadım. Transfer olarak anlayamadığım olaylardan biriydi. Adam atlde estiriyordu tek başına maçlar alıyordu gitti monacoya

O dönemde Monaco baya Psgye kafa tutacak kadro kurmuştu baya para harcayarak hemde hem şehirden hem sağlam takım olmasından hemde para konusundan tercih etmiş olabilir ki o dönem buna kimse de şaşırmamıştı en basitinden bakayoko mbappe glik falan vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt