Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Next station is Bakayoko;

giphy.gif

Fatih Terim: "Hoşuma giden, beni çok mutlu eden Galatasaraylıların da mutlu olmasını istediğim bir şey var. Feghouli'ye 9'una kadar izin verdim. Ayın 1'inde geldi. Belhanda hocam acaba bana biraz fazla izin verir mi demiş...Ne zaman isterse o zaman gelsin dedim. 5 gün önce geldi"

Defans hattımız sizce de fazla absürt hareketler yapmıyor mu? Tamam çok iyi bir uyum yakaladık uzun bir süre sonra ama korkmuyor da değilim

Defans hattımız sizce de fazla absürt hareketler yapmıyor mu? Tamam çok iyi bir uyum yakaladık uzun bir süre sonra ama korkmuyor da değilim
Bakayoko ya da benzeri bir DOS onları hava toplarında da top kullanmada da çok rahatlatır. Orada çok büyük bir boşluk var. Dolayısıyla hata sayıları artıyor.

Bu gol var ya bu gol.. arkadaş bu gol başka birşey..Citye karşı oynuyorsun sağa ya da sola bırakmak bizce(!) daha kolayken senin asirttigin bu golün analizi şudur:

Sağa ya da sola bırakmak daha kolayken, bu adamda öyle bi yetenek var ki, o an aşırtmanın daha kolay olacağını hissetmiş. Özgüven falan değil bu, bu safî yetenek..
Hani sergen demişti ya 'frikik atmak penaltıdan daha kolay benim için' diye..
Bu aşırtma da yeteneğin tam karşılığı işte..

Ligin anasını ağlatacak, allah sakatlık falan vermesin inşallah..

Babası da futbolcu olduğu için oyunu temelden öğrenmiş. Profesyonelliğe yabancı değil. Alt yapılarda da hep forvet oynamış geçen çocukluk günlerinde attığı golleri atmıştım foruma doğuştan golcü desek yeridir.

Angutlar falcao kumar falan diyor, ulan davarlar, bize gelse kulübede oturacak olan vedat sizin as forvetiniz , bundan büyük kumar mı olur sözüm ona şampiyonluğa(!) oynayacak takım için..

Makas açılmış cidden bu arada, boldladığım kısmı yazarken farkettim :)

Kadromuz şu an ligin çok üstüne geldi. 6 numarada Donk bile oynayabilir, hırsıyla ve fiziğiyle hala iş yapabilecek kapasitede. Kanımca tek sorun takımın yaş ortalaması çok yüksek, evet kaliteliyiz ama bunun sürdürülebilir olması gerekiyor. Takımda satılabilecek oyuncu sayısı gittikçe azalıyor, mevcut finansal durumda yönetimin de yapabileceği çok bir şey yok ama daha genç isimlere yönelmemiz lazım. Sivasspor mesela çok kaliteli bir 10 numara aldı, bonservissiz ve 19 yaşında daha. İleride adından söz ettirecegini düşünüyorum. Umarım şu darboğazı çabuk atlatırız.

Bu arada hoşgeldin Falcao :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt