Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.587
- 11.441
- 1.838
Next station is Bakayoko;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
16 yaşında mı?Eminim ki,şu an bir yerlerde hemen hemen kimsenin adini dahi bilmedigi bir orta saha var ki o adam uc sene sonra parayla alinamayacak.Bizim o adami bulmamiz lazim.
Fatih Terim: "Hoşuma giden, beni çok mutlu eden Galatasaraylıların da mutlu olmasını istediğim bir şey var. Feghouli'ye 9'una kadar izin verdim. Ayın 1'inde geldi. Belhanda hocam acaba bana biraz fazla izin verir mi demiş...Ne zaman isterse o zaman gelsin dedim. 5 gün önce geldi"
Yok yaw ndombele gibi bir sey vardir muhakkak fransa ikinci liginde falan16 yaşında mı?
Sayın yolcularımız Bakayako bu yöndeki son istasyonumuzdur.Next station is Bakayoko;
![]()
Anlamsız bir aşırı özgüven durumu var defansımızda, umarım düzelir.Defans hattımız sizce de fazla absürt hareketler yapmıyor mu? Tamam çok iyi bir uyum yakaladık uzun bir süre sonra ama korkmuyor da değilim
düzelir onlar çoğu konsantrasyonla alakalı sonuçta 2. lig takımına karşı oynuyorlarDefans hattımız sizce de fazla absürt hareketler yapmıyor mu? Tamam çok iyi bir uyum yakaladık uzun bir süre sonra ama korkmuyor da değilim
Bende öyle umuyorumdüzelir onlar çoğu konsantrasyonla alakalı sonuçta 2. lig takımına karşı oynuyorlar
Bu Can'lardan sadece 2'si Belhanda fanatiği amaForumda epey Can varmış ha
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Yeni okan mı olur suat mı?bence Nampalys mendye alacaz
Bakayoko ya da benzeri bir DOS onları hava toplarında da top kullanmada da çok rahatlatır. Orada çok büyük bir boşluk var. Dolayısıyla hata sayıları artıyor.Defans hattımız sizce de fazla absürt hareketler yapmıyor mu? Tamam çok iyi bir uyum yakaladık uzun bir süre sonra ama korkmuyor da değilim
Bu gol var ya bu gol.. arkadaş bu gol başka birşey..Citye karşı oynuyorsun sağa ya da sola bırakmak bizce(!) daha kolayken senin asirttigin bu golün analizi şudur:
Sağa ya da sola bırakmak daha kolayken, bu adamda öyle bi yetenek var ki, o an aşırtmanın daha kolay olacağını hissetmiş. Özgüven falan değil bu, bu safî yetenek..
Hani sergen demişti ya 'frikik atmak penaltıdan daha kolay benim için' diye..
Bu aşırtma da yeteneğin tam karşılığı işte..
Ligin anasını ağlatacak, allah sakatlık falan vermesin inşallah..