Nihat Berk
Parçalı Üye
- 23 Mayıs 2011
- 2.791
- 106
- 1.023
Alternatif çözüm arıyorum belliki Diagne işi sıkıntılı
Diagne şu saatten sonra gitmez renktaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alternatif çözüm arıyorum belliki Diagne işi sıkıntılı
O zaman ki nöbeti aç bak millet memnun mu değil mi? Genel olarak memnuniyet vardı bazı istisnalar hariç. Özellikle maaş çok iyi bonservis az daha düşük olsa daha iyi olur, zaten sezon sonu arplara 15, 20 ye satarız, en az 20 golde bizde atar muhabbeti dönüyordu.Şu yaptığın yoruma kendin bile inanmıyorsun.
kimse memnun falan değildi.Yahu Allah aşkına doğruya doğru yanlışa yanlı deyin.Şu başımızdaki beceriksizleri savunmak için türlü türlü mazeretler üretmeyin.
Diagneye bizden başka dünya üzerinde hiç bir klüp 10 milyon ve üzeri para vermez.
Falcao gelir.Başka transfer olmaz.Olsada son gün yetersiz birilerini getirirler.Falcaodanda faydalanamayız.Ve bu taraftar falcao geldiği için zaten diğer gelen yetersizlerede sesini çıkarmaz.Her zamanki gibi elimize gelen fırsatı teperiz.Seneyede ekonomi olarak bütçeyi eksi olarak açıklarız.
inşalla yanılırım.Beni utandırırlar.
Bravo adama hic destek cikan olmadiDiagnenin ne sucu var ? Adam Galatasarayin futbolcusu. Yonetime silah mi dayadi beni Galatasaraya alin diye ? Tek sikintisi biraz sorunlu olmasi. Adama iyi yaklasilsaydi belki olay buralara kadar gelmicekti. Belkide bu sezon 1 kat daha iyi olacakti.
Gencler, Belhanda sevdalilariTehlikenin yakinda misiniz? Cagne gitmezse birileri satilmak zorunda.
10 milyon Belhanda
2 milyon Yunus
6 milyon Banega
2 milyon DOS kiralik
1 milyon Mehmet Ozcan
Valla bana da oyle geliyor. 89 90 takim var. 90 91 kariyer sonu diyor ama takim ismi yok. Zaten fotoda 1990 yaziyor gibi. O resimde en az 5 yazinda gibi duruyor.Sarı siyah formalı fotoğrafta sizce kaç yaşında bence 5 falandir5-6
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taraftar ikide bir sosyal medyada adama küfür ederse oda birgün patlar insanlik hali bu durup dururken paylasmadi onlari herseyinde bi siniri vardestek verelim de. Adam oyle paylasımlar yapıyor kı o milleti gaza getiriyor resmen