Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca çift forvet yapacaksa Babel-Falcao yapar Diagne'yi yedek bırakır da çift forvetli sistemle oynamaz hoca bu devirde.

Ligde oynar. İşe de yarar. Babel forvette verim az. Akhisar maçında gördük. Beşiktaş'ta da olmadı. Babel-Falcao yapacağıma Diagne-Falcao yaparım. Hem Falcao daha fazla alan bulur.

Falcao Dagne bal gibi çift forvet oynar. Biri statik ama boyluposlu diğeri hareketli forvet.
Daha geçen yıl hoca birçok maç dagne- mitro oynamaya çalıştı ama olmadı çünkü ikiside yavaştı. Ama falcao-dagne mis gibi olur. Hocanın kafasında çift forvet var zaten en azından ligdeki çoğu maç için.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evimizdeki maclarda cok rahat oynarlar ama deplasmanda biraz riskli olabilir

Yüksek ihtimal Mehmet Topal gelir orta alana.
Bana da oyle geliyor,adam satilmazsa orayi Donk,Topal idare edecegiz sanki ki 6no alsakta Topal bizde gibi hala bir yere imza atmadı,Falcao bekleniyor kanimca ama antrenmanda yapmamis olacak gelecekse uzatmasinlar bari ne yapalim stoperi de yedekler normalde hic begenmiyorum bizdeyken de begenmezdim

Muslera - Okan
Mariano - Şener
Luyindama - Ahmet
Marcao - Ozornwafor
Nagatomo - Ömer - Emre Taşdemir
Bakayoko - Donk
Seri - M. Özcan
Belhanda - Selçuk
Feghouli - Jimmy
Babel - Emre Mor
Falcao - Diagne - Adem

Bence kurtarır

2.9 eksi
3 falco
2 de kiralık dos olsa

8 mil € lazım bize. Olmadı falcao kendi ödemiş gibi yapsın 3 mil € o zaman -5 mılyon € var. yunusla linnesten kapanır rahat para bile kalır

Bana da oyle geliyor,adam satilmazsa orayi Donk,Topal idare edecegiz sanki ki 6no alsakta Topal bizde gibi hala bir yere imza atmadı,Falcao bekleniyor kanimca ama antrenmanda yapmamis olacak gelecekse uzatmasinlar bari ne yapalim stoperi de yedekler normalde hic begenmiyorum bizdeyken de begenmezdim

Takım iyi gittiği zaman hiç bir allahın kulu sesini çıkartmaz. Ki bu takım rakip kaleye her türlü gol atar. Orta sahaya daha iyi transfer beklerdim ben ancak şartlar malum. Topal'da olur ses edemem şu an için.

Numaraya bak. Ulan zaten alacaktık yönetim taraftar tepkisi yüzünden açıklayamıyordu. Falcaodan sonra direk kapa bildirilir

IMG_7487.webp

Mahmut Recevik’in son beğenisi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her pozisyonda vurmak yerine penaltı almaya çalışırsan

Penaltı atmak için sana asist yapan adamın kalbini korarsan (belhanda ile paneltı olayı)

Benim için para önemli çok verene giderim dersen

Bence en önemlisi şampiyonluk kutlamalarına katılmazsan ki bu demek oluryorki takım umrumda değil

Kusura bakmasın tabiki taraftar seninsevmez sgit der

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt