Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA, yayınladığı bültende Süper Kupa için İstanbul’a gelecek Liverpool ve Chelsea taraftarlarına önerilerde bulundu.
GURURLAN.
1565428298846.png

Diagne ye 5 milyondan fazla veren herhangi bir Avrupa takımı çıkacağını pek düşünmüyorum.

Türkiye Ligi'nde 30 gol atması öyle abartı şekilde bir değeri yok açıkçası. Yüksek maliyeti adamın giydiği donuna kadar araştır adamlar ki o vakit bütün eksikleri gün yüzüne çıkar. Evli birisinin de açık açık başka kadınlarla iş çevirmesi herhangi bir Avrupa kulübünde hoş karşılanmaz.

Tek yol Araplar ama o işte olmayacak gibi.

3-4 sene alıştırın kendinizi buna ki ben aylar öncesinde hazırlıklarımı tamamlayıp kamyon dolusu soğuk suyumu içtim

kasımpaşa başkanı veya izleme komitesi oyuncu seçerken bizi düşünüyordur anasını satayım.

bu adamı galatasaraya 10'a kitlerim falan diyorlardır.

bu sene bize kitlemek için hangi oyuncuları aldılar acb

Diagne ye 5 milyondan fazla veren herhangi bir Avrupa takımı çıkacağını pek düşünmüyorum.

Türkiye Ligi'nde 30 gol atması öyle abartı şekilde bir değeri yok açıkçası. Yüksek maliyeti adamın giydiği donuna kadar araştır adamlar ki o vakit bütün eksikleri gün yüzüne çıkar. Evli birisinin de açık açık başka kadınlarla iş çevirmesi herhangi bir Avrupa kulübünde hoş karşılanmaz.

Tek yol Araplar ama o işte olmayacak gibi.

3-4 sene alıştırın kendinizi buna ki ben aylar öncesinde hazırlıklarımı tamamlayıp kamyon dolusu soğuk suyumu içtim
Diagne'ye teklif verecek bi Avrupa kulübü çıkacağını sanmam. Anca büyük bir sirkülasyon olursa teklif gelir o da anca Ağustos sonu

Hani bu adam 4 milyonları beğenmiyordu? Kolpa mı çıktı o da.
2.5 bile teklif etmemişler mi yani
4 veren yok, olsa gidecek. Kulüpler bonservis konusunda anlaşsa da Diagne yüksek maaş talep ediyor. Bizden aldığı paranın aynısını veya yakın miktarları kabul etmiyor işte. Oyuncu satmak zorunda olmasak bu kadar sorun edilmez, hatta Falcao-Diagne güzel olurdu.

kasımpaşa başkanı veya izleme komitesi oyuncu seçerken bizi düşünüyordur anasını satayım.

bu adamı galatasaraya 10'a kitlerim falan diyorlardır.

bu sene bize kitlemek için hangi oyuncuları aldılar acb

Senegal'li Mame Thiam diye birini aldılar beleşe rahat 7 8 e okuturlar bize fazlası olur eksiği olmaz.

Bu diagne bize 10 namı geldi 13 emi belli oldumu o olay

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kasımpaşa ile Diagne'nin transferi için özel bir anlaşma yapıldığını ifade eden Cengiz, "Diagne ile Kasımpaşa ile özel bir sözleşme yaptık, mahramiyet olduğu için bunu açıklayamıyoruz. Kişiye sormuşlar, kişi kendinden bilir demiş. Ben söylenenleri duydum. İstenen istediği algıyı yaratsın, Galatasaray asla bir hile yaparak bir şeyler kazanmaz. Bizim aklımıza gelmeyen şeyler! Şampiyonluk primi var, Kasımpaşa bize yatacak. Bunları düşünen insanlar kendisine ihanet etsin" dedi.

Burda sevdalı filan yok saçma sapan yorum yazmayın. Sizin düşündüğünüz olayları fatih terim ekibide düşünüyor az sabır edin.
Biz sabrediyoruz ama su allahin neyse agzimi bozmucam diagne denen adama destek verin filanda demeyin ben o adama gunahimi vermem neyse bir lig macina ciksin o destek diyenler benden fazla sovecektir

transfermarkt verileri üzerinden konuşursak, geldiğinde 10 milyon euro yazıyordu. Şampiyonluktan sonra rakamı 13 milyon euro olarak revize ettiler.

direkt Kap açıklamasına bakarsak 10 milyon.

Mustafa Cengiz de özel bir anlaşma yaptık, mahremiyet yüzünden açıklamıyoz falan demişti sanırım.

yani 13 doğru rakamdır

Biri Diagne icin 11 milyon bonservis, ve kendisine 3,5 milyon veriyorsa, Albayrak ve baska kim bu adami istediyse geri kalan kismini cebinden ödesin. Kasimpasadaki abisini zengin yapiyim diye bizim transfer döneminin icine etti.

Sorunsuz, hemen satilabilecek adam alsaydik kisin, hoca simdiyie kadar rahat istedigi kadroyu kurmustu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt