Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
cosby - 10.08.2019 23:06​
bos.gif

Kupa kazanabilmemiz için tek takım olarak katılabileceğimiz bir turnuva bulmamız lazım bizim!!!

Aralarinda azda olsa kafasi calisanda var bu fblilerin :))

Bende anlam verememistim zaten, o tarzda/seviyede bonservissiz Babel’i almissin zaten, neyin kafasini yasadilar bilmiyorum.

10 milyon verilsin, 12 milyon bile deger, olmadi 14 milyona kadar cikilsinlar havada ucusuyordu. Neyse ki kulubu taraftar yonetmiyor.
Tetteh'in ilk ismi çıktığında millet çıldırıyordu verin 10m alın Tetteh'i diye.Kaç kişiye laf anlattım bilmiyorum sonra Trabzon maçında izleyince herkes çöp diyor.Adı atılan ilk oyunca atlama hastalığı var bizim taraftarda maalesef

Yok daha 1 haftadır falan konuşuyoruz sonuçta doğum günü biseyler almam lazım bende Galatasaray li oldugy için Store'dan alayım hem bize katkı olsun diye düşündüm
Eger cikmiyorsan falan senin yerinde olsam hediye almazdim. Daha yeni tanistigin birine neden hediye alirsin?

Cafeye götür kizi orada bir sey ismarla hediye niyetine bence.

RRRADAMEEEELLL........ FALCAOOOOOOOOO.........
#FAA

Şimdi bu foto bugün düştü, dün gorusulmus. Kulüplerden onaysiz bunu paylasmaz hem falcao, hem apo.
Bence bugün apo, Monaco ile görüştü işi bağladı. Yarın için hazırlıkli olalım.

Ne klibi la, hikayesi olmalı.

Bence spl yi bir orman gibi gösterip aslanin yanına kaplanı getirip sonra gökyüzünü izlerken donusturmeli el tigre yi.

Klip hazırdır.

Şimdi bu foto bugün düştü, dün gorusulmus. Kulüplerden onaysiz bunu paylasmaz hem falcao, hem apo.
Bence bugün apo, Monaco ile görüştü işi bağladı. Yarın için hazırlıkli olalım.

Ne klibi la, hikayesi olmalı.

Bence spl yi bir orman gibi gösterip aslanin yanına kaplanı getirip sonra gökyüzünü izlerken donusturmeli el tigre yi.

Klip hazırdır.
Bence aslan sürüsüne kabul edilen kaplanin hikayesi de olabilir :)

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt