Murat Erdem
Kırmızı Üye
- 4 Haziran 2011
- 1.623
- 629
- 1.373
|
|
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
|
|
Renktaslar konu dışı ama yeni tanıştığım bu kız var dişi aslan oda doğum günü var gsstoredan bizim bilekliklerden alsam olur mu sizce ?
Tetteh'in ilk ismi çıktığında millet çıldırıyordu verin 10m alın Tetteh'i diye.Kaç kişiye laf anlattım bilmiyorum sonra Trabzon maçında izleyince herkes çöp diyor.Adı atılan ilk oyunca atlama hastalığı var bizim taraftarda maalesefBende anlam verememistim zaten, o tarzda/seviyede bonservissiz Babel’i almissin zaten, neyin kafasini yasadilar bilmiyorum.
10 milyon verilsin, 12 milyon bile deger, olmadi 14 milyona kadar cikilsinlar havada ucusuyordu. Neyse ki kulubu taraftar yonetmiyor.
Yalan bu fake renktaşBu mu bahsi geçen bilet, bu paylaşıldı mı paylaşıldıysa kusura bakmayın görmedim
Eger cikmiyorsan falan senin yerinde olsam hediye almazdim. Daha yeni tanistigin birine neden hediye alirsin?Yok daha 1 haftadır falan konuşuyoruz sonuçta doğum günü biseyler almam lazım bende Galatasaray li oldugy için Store'dan alayım hem bize katkı olsun diye düşündüm
Türkiye'de habercilikne özel videosu anasını satayım tarantinoyamı stanley cubrıkemi cektiriyorlar tanıtım filmini sanki
Kaynak renktaş?Yunus yolcu...
Selametle, hayırlı bayramlar...
Bence aslan sürüsüne kabul edilen kaplanin hikayesi de olabilirŞimdi bu foto bugün düştü, dün gorusulmus. Kulüplerden onaysiz bunu paylasmaz hem falcao, hem apo.
Bence bugün apo, Monaco ile görüştü işi bağladı. Yarın için hazırlıkli olalım.
Ne klibi la, hikayesi olmalı.
Bence spl yi bir orman gibi gösterip aslanin yanına kaplanı getirip sonra gökyüzünü izlerken donusturmeli el tigre yi.
Klip hazırdır.
Yunus yolcu...
Selametle, hayırlı bayramlar...
Nasıl ya, Şeref Aydın bıraktı mı forumu?şeref’ten önce kimse ulaşamaz o uçak bilgisine. sağolsun küstürdüler adamı. twitter ekşi sözlükteki hesaplar üslup zaten onun değildi. gs sözlükteki hesabı da kapanmıştı bildiğim kadarıyla.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi