Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Göz piyasa da hala nasıl iş bulabiliyor ya. Bu forumda ondan çok çok daha futbolu bilen forumu geçtim sokakta dahi bulursun futbolu da bilen, Galatasaray'ı da daha iyi takip edip, savunabilen. İlginç harbiden hala bir yerlerde görev alabilmesi. Gerçi Ahmet Ercanlar' ile aynı yerde görev alıyor. Şaşırmamak lazım.

KALİTE(!)

Evren Göz: "Galatasaray, masada Roma, Valencia ve MLS takımlarıyla mücadele etti ve Falcao Galatasaray'ı tercih etti. Monaco'dan da daha az alacak. Falcao transferi para + yıldız transferi değil. Falcao başarıya yeniden aç bir oyuncu"

Taraftarın etkisini de unutmamak gerekiyor.Sadece para değil mevzu buradaki futbola olan aşkı gördü adam.

Galatasaray, Falcao transferi için Monaco'ya 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. (@trtspor)

3 Mil vereceksek kesin satacağız Diagne'yi çünkü daha orta sahada var Linnes'i falan satsak bile zararda oluruz.

-3 Gitti falcao'ya ne kadar lazım şimdi +'ya çıkabilmek için?

Evren Göz piyasa da hala nasıl iş bulabiliyor ya. Bu forumda ondan çok çok daha futbolu bilen forumu geçtim sokakta dahi bulursun futbolu da bilen, Galatasaray'ı da daha iyi takip edip, savunabilen. İlginç harbiden hala bir yerlerde görev alabilmesi. Gerçi Ahmet Ercanlar' ile aynı yerde görev alıyor. Şaşırmamak lazım.

KALİTE(!)

Evren kişilik olarak çok iyi birine benziyor da işte iş konusunda vasat dahi değil. Adamı GS tv ye getirdik orada dahi barınamadı yani mesleğinin hakkını veremiyor maalesef muhabirken de kötü yorumları da vasat altı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

assasas.webp

Yönetimden önce hallettik transferi 7 kağıt tuttu yalnız.

5.6 milyon euro eksideyiz o halde. İyi bari bu rakam Diagne satılacak demektir. 1.5 milyonda 6 numara kiralık desek 7-8 milyon euro lazım

Altayın balonu da çabuk patladı.. Hiç beğenmiyordum zaten sevinmiştim almadığımıza sırf genç diye isteyenler vardı. .. Benim için anadoluda gökhan akkan 1 Okan koçuk da 2. Sıradaydı biz 2.yi aldık üstelik bedava..

2.golde net hatalı,kale öyle boş bırakılmaz sivaslı oyuncunun yaptığı vuruş gol vuruşu değildi kalesinde olsa rahat bi toptu

3 mılyon para degıl olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt