Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
Yanina da al mehmet ozcan 10 seneni kurtar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Feghouli-Belhanda-Seri-Babel
Falcao
Astsubay Bartali çarşıları kitlemiş.
Tipe bak marabanin
Defansif orta saha almazsak, sıçarız net olarak.
Falcao gündemi bu yüzden uzatılıyor bilinçli, muhtemelen yönetim ve FT orta sahaya oyuncu almayacak devre arasına kadar, yine Allah-himmet-zimmet mantığıyla geçen sene ki gibi devre arasına kadar forvet almayalım kâr kârdır diyip CL'de yine rezil olacağız.
Falcao işinin uzatılması tamamen bilinçli ve taraftara orta saha transferini unutturmak, lig başladı, yetişemedik falan diyecekler, CL'de büyük skorlu mağlubiyetlere alışmak lazım bu yıl.
Umarım Bayern-Barcelona-City-PSG-Liverpool tarzı takımlar gelmez.
Ne kari edecekmisiz?Defansif orta saha almazsak, sıçarız net olarak.
Falcao gündemi bu yüzden uzatılıyor bilinçli, muhtemelen yönetim ve FT orta sahaya oyuncu almayacak devre arasına kadar, yine Allah-himmet-zimmet mantığıyla geçen sene ki gibi devre arasına kadar forvet almayalım kâr kârdır diyip CL'de yine rezil olacağız.
Falcao işinin uzatılması tamamen bilinçli ve taraftara orta saha transferini unutturmak, lig başladı, yetişemedik falan diyecekler, CL'de büyük skorlu mağlubiyetlere alışmak lazım bu yıl.
Umarım Bayern-Barcelona-City-PSG-Liverpool tarzı takımlar gelmez.
sjsjsjsjBro bir 6 no duyumu yolla da havamız değişsin pek tutmadı dediklerin ama garip biçimde inanasım geliyor..
Ekli dosyayı görüntüle 55377

Yav marianoyu begenmeyince niye Sabri mustehak oluyo getirsinler daha genc ve tempolu biriniNe diyem sabri müstehak sana dostum o zaman . Ortaları kötü değil + benim bahsettiğim oyun zekası
Marianodan önce Nagatomo gidebilir kimse daha iyisine hayır demez tabii ki ancak Mariano bek katkısı olarak Nagatomo’dan en az 2 gömlek iyi bir oyuncuyken ilk gönderilecek olan Mariano olmamalı.Yav marianoyu begenmeyince niye Sabri mustehak oluyo getirsinler daha genc ve tempolu birini
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Bir bekte ilk önemli olan savunmadır. Sonra hücumdur. Mariano'nun hücumu 10 üzerinden 7 ise(ki şu andaki fiziği ile onu da yapacak gibi durmuyor) defansı 10 üzerinden 2 falan. Hatırlatırım bu adam az kalsın bize geçen seneki Başakşehir maçında şampiyonluğu kaybettiriyordu. Halbuki ilk geldiği yıl attığı golle de tam tersi Başakşehir maçında şampiyonluğu getirmiş kadar oldu. Bunu neden mi anlattım? Çünkü Mariano aşırı iyi kumaşı olan, hem hücumda hem defansta aşırı iyi bir bek eyvallah ama artık Sevilla veya bize geldiği ilk yılki zamanında değil. Bunu kabul etmemiz gerek.Marianodan önce Nagatomo gidebilir kimse daha iyisine hayır demez tabii ki ancak Mariano bek katkısı olarak Nagatomo’dan en az 2 gömlek iyi bir oyuncuyken ilk gönderilecek olan Mariano olmamalı.