Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao eleke ve orta saha geldi, diagne kostas gitti mi

hqdefault.jpg

yusuf sag ic gibi oynuyor ama kaptan edasiyla cikti maca... yaninda gölge gibi markaj yapan Nantes'li oyuncu var ;D

Resmen demokrasi haklarımız elden alındı. Millet niye karar veremiyor, vermesin ?!!

+ olarak böyle yıldızların olması sponsorlarında ilgisini çekecektir. tek başına adamın bizim kulüpten daha fazla hayran kitlesi var dünyada. hem kilit golcü oyuncu alıyorsun hem de hayran kitlesi olan bir adam alıyorsun. bir taşla iki kuş bırakında 5 6 milyon maaşı olsun.
Sponsor ilgisini ne kadar çeker bilmem ama genç oyuncu transferlerini genç oyuncuları parlatıp üst düzey kulüplere göndermek kadar tarihinde bu gibi yıldız oyunculara sahip olmak da kolaylaştırıyor. Gençlerin kulüpten haberdar olmalarını, kulübü takip etmelerini, sağlıyor, ilgilerini çekiyor. Geçen sene taraftara açık yaptığımız antrenmanla bile bizden bihaber birçok futbolcu için ilgi çekici bir kulüp haline gelmişizdir eminim. Düşünün bu antrenmanları, bu atmosferleri sosyal medya hesaplarından paylaşan, kulübün karizmasından dünya basınına bahseden Drogba, Falcao gibi yıldız oyuncular var. Bunlar yurt dışı transferlerinde seni kendi seviyendeki kulüpler arasında en azından 1-2 adım önce çıkartır. Tercih edilesi bir marka haline getirir.

Bu arada Falcao’nun maaşı denildiği gibi 5-6 Milyon Euro ise bence çok iyi transfer. Twitter’da 17 Milyon takipçisi bulunan Dünya Çapında yıldız bir topçuyu getiriyoruz ve son sezonunda 17 gole doğrudan etki yaratmış Fransa liginde ! Çin ya da Arabistan’a gitmiş 37 yaşındaki topçuya vermiyoruz bu parayı.
Sevdim seni

Niye olmasın sonuçta sponsorluk işi reklam işi. Dünyada Falcao'nun performasını yeni takımında izlemek isteyen milyonlar olabilir. Bir firma gelip neden bundan yararlanmak istemesin. Ronaldo gelse "lan bu ülkenin durumuda çok kötü salla ne sponsor olcaz" mı diyecek.
Dostum alinma ama bi sorum olacak:

Siz bunlari yazarken ciddi ciddi inanarak mi yaziyorsunuz yoksa Falcao isminin heyecanindan dolayi mi yaziyorsunuz?

Benim tüm egitimim bu islerle gecti ve bunlari okuyunca komik duruma düsüyorsunuz farkina varmadan.

Ya cikin deyin ki, Falcao yildiz isim, izlemek istiyoruz ne olursa olsun fln yine birsey demem..

Ama bu konulardan anliyormus gibi yazip anlamamak komik oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt