Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Yilan gibi forvet" tanimina cuk oturuyor.Osimhen ne topçuymuş be. En geç 2 sezon sonra büyük bir takımda izleriz kendisini.
Leicester Wolverhampton maci 0 0 bitti,, Caglar 90dk sahada kaldi. Leicester'li taraftarlar Caglar'i kendileri adinda macta en iyi oynayan oyuncu olarak yorumladilar. Maguire'i aratmadi diyorlar, umarim her mac uzerine koyarak devam eder.
Lille 2 1 Nantes'i yendi, Zeki 90dk sahada kaldi, kendi kalesine sanssiz bir gol atti ama Lille'in ikinci golunde de assisti yapan isim. Yusuf sonradan girdi ve fena degildi.
Bu transfer doneminde ligimizden sadece Yusuf avrupa'ya gitti. Recep Gul ve Berke'yi kiralik gittikleri icin saymiyorum. Bu sayi cogalmali. Dorukhan Tokoz, Ozan Tufan, Mehmet Ozcan, Abdulkadir Omur ve Irfan Can gibi oyuncular da kendilerini yavas yavas avrupa'ya hazirlamali.
Osimhen ne topçuymuş be. En geç 2 sezon sonra büyük bir takımda izleriz kendisini.
"Yilan gibi forvet" tanimina cuk oturuyor.
ikisini bir alamıyor muyuz?Fred mi Bakayoko mu?
Admin: Bakayoko.
Leicester Wolverhampton maci 0 0 bitti, Caglar 90dk sahada kaldi. Leicester'li taraftarlar Caglar'i kendileri adina macta en iyi oynayan oyuncu olarak yorumladilar. Maguire'i aratmadi diyorlar, umarim her mac uzerine koyarak devam eder.
Lille 2 1 Nantes'i yendi, Zeki 90dk sahada kaldi, kendi kalesine sanssiz bir gol atti ama Lille'in ikinci golunde de assisti yapan isim. Yusuf sonradan girdi ve fena degildi.
Bu transfer doneminde ligimizden sadece Yusuf avrupa'ya gitti. Recep Gul ve Berke'yi kiralik gittikleri icin saymiyorum. Bu sayi cogalmali. Dorukhan Tokoz, Ozan Tufan, Mehmet Ozcan, Abdulkadir Omur ve Irfan Can gibi oyuncular da kendilerini yavas yavas avrupa'ya hazirlamali.
Bakayoko kadroya zaten alınamazdı. Daha önce de yazmıştım Chelsea'nin lig kuralları gereği 6-7 oyuncuyu yollaması lazım Bakayoko da onlardan biriBakayoko kadroda yok, kesin ayrilir o zaman. Ya italya, ya biz.
Ondan önce de 3,5 milyona transfer olmus. Böyle adamlar bulmamiz lazim, direk ilk 11 oynar.Ve sadece 12 milyon euro'ya almışlar adamı.