Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki, ya senin dedigin adami alip sampiyonlugu verseydik 50 milyon avroyu kim telafi edecekti ?

Yönetim sezon basinda bir forvet getirmeyi becerebilseydi Diagne ye hic bulasmazdik. Zira Gomis in gidecegi haftalar oncesinden belliydi. Ayrica Fatih hoca Alberto hoca yi sezon basinda getirmeyi akil etseydi forvetsiz de sampiyon olurduk. Kendi yaptiklari hatalari örtmek icin daha buyuk bir hata yaptilar Diagne yi getirerek.

FORUMUN ENGELEME YÖNTEMI MEVCUT.

Sadece olumsuz fikirler üretigi icin kimse kimseyi forumdan atamaz. Fikir özgürlü mevcut az cok hakaret olmadigi müdetce.

Birileri art niyetli devamli olumsuz mesajlar atma olasiligi olabilir ama bunu ispat edemez kimse kolay kolay. Belki sadece negativ düsünen birisi ki öyle insanlar cok maalesef.

Ne eksiği mesela olmuş bitmiş transfer ile ilgili yangın çıkarmak mı? Yönetimin hatası varsa tamam söylensin de bu Falcao transferinşn bittiğini herkes kabul ettiği halde her gün aynı cümlelerle gereksiz stres yaratmanın manası ne.
Olmuş bitmiş şeyler derken?Falcaonun olmuş bitmiş bir şey olduğunu düşünmüyorum.Monaco kulübünün şu an karışık olduğu bariz belli.Belki yeni gelecek sportif direktör kalması yönünde karar verecek ve sözleşme sunacak.İmza olmadan her şey bitmiş olmuyor.Ve buradaki arkadaşlar da 2 haftadır çarşamba perşembe beli olur muhabbetinden sıkıldığı için böyle yazıyor.Her gün ertelenmesinden sıkılmadınız mı?Duygularınızla oynanıyor sürekli hala bundan sıkılmadınız mı yani.

Eksiklere gelince iş falcao işi değil.Devre arası para yanmasın araplara satarız diye aldığın adam satışından pay istiyormuş güya ve sen satamıyorsun.Belki o yüzden elindeki başka bir değerden olacaksın.Bir diğer değerin Ozan Kabak bu adam yüzünden hiç oldu gitti.

Mitroglou 1.5 senelik net 4.1 milyon euroya imza atmış adam neden gitsin 1 euro aşağısına?Vereceğiz yarısını göndermeye çalışacağız.Gitmem derse gitmez.Kalırsa nasıl olacak?Falcaoya 5.5 mitroya 2.5 diagneye 2.3.Biz o kadar zengin bir kulüp müyüz?

Takımın 1.5 aydır dos eksiği var bunun ile alakalı ne gibi bir gelişim oldu?İlk maçımız 5 gün sonra ve yine takım eksik çıkıyor sahaya geçen seneki gibi olmayacağını bizi yine hocanın becerisine mahkum etmeyeceklerine emin miyiz?

Sponsor açıklamayan tek kulübüz ts 3.5 milyon euroluk bir anlaşma yaptı bizim sponsorumuz kim?

Sürekli hatırlatalım mı bunları? Gelmesi gereken yedek stoper ve orta sahayı katmıyorum farkındaysan.İnsanlar usandı artık ertelenmesinden.Bitsin falcao işi diğer şeylere odaklanalım diye düşünüyoruz.Güya Şükrü Hanedar ingiltereden DOS alıp gelecekti.Hala bekliyoruz.

Bizim kimsenin emeğine saygısızlığımız yok ama eksikleri söylüyoruz diye siz de bize saygısızlık yapmayın engelleyin geçin.

Yönetim sezon basinda bir forvet getirmeyi becerebilseydi Diagne ye hic bulasmazdik. Zira Gomis in gidecegi haftalar oncesinden belliydi. Ayrica Fatih hoca Alberto hoca yi sezon basinda getirmeyi akil etseydi forvetsiz de sampiyon olurduk. Kendi yaptiklari hatalari örtmek icin daha buyuk bir hata yaptilar Diagne yi getirerek.

Sonuc ?

Kimi getirsen hoca olarak, kimi getirsen yönetici olarak illaki hata yapacak zaten. Bak Comollinin sexy politikasina, küme düsürüyordu neredeyse getirdigi hoca ve oyuncularla takimi. Galatasaray´da sonuc olarak sampiyonluk geldiysek, yeniden sampiyonlar ligi gelirleri geldiyse, hatalarin, dogrulara göre ufak kaldigini gösterir bu.

Dediğin gibi olursa eğer
12 transfer içinde elle tuttulur sadece seri ve falcao oluyor

Geri kalanların hiçbiri ilk 11 seviyesinde değil.(ne babel,ne jimmy ne şener)

Yapılması gereken belhanda ve fernando'yi satıp 3 ortasaha almaktı
Diagne'yi satip 1 kanat 1 forvet almaktı.
Babel gayet de ilk 11 transferidir banko oynar, ya bu sene as takımda Bruma, Rodrigues, Onyekuru gibi hızlı kanat yok diye farklı tipte adam olunca size garip geliyor ya da küçümsüyorsunuz adamı. Babel-Talisca-Cenk ile ortalığı dağıttıklarını unutuyor musunuz?
Jimmy ise Belhanda'yı zorlayacak bir adam şu durumda. As takımın yarısını birden değiştiremezsin 2-3 en fazla 5 olur, bu takımın alışması osu busu var daha.
Seri-6 No-Falcao-Babel -> 4 as oyuncu. Mariano out Guga in olsa ben de sevinirim.
Jimmy-Emre Mor ve gelirse Mehmet Özcan =>as takımı zorlayabilecek rotasyon oyuncuları.
Şener-Adem => Lig için normal rotasyon oyuncuları, Muğdat Çelik gibi değil.
Ozornwafor => Büyük potansiyel var. Çok makul fiyata solak fizikli stoper, kirala pişsin.
Okan Koçuk => Yedek kaleci diye tutturuyorduk, Muslera Allah korusun sakatlansa ne yapacaz diyorduk. Mis gibi yerli genç yedek kaleci işte daha ne olsun.

Yedek kulübemiz ve oyuncu rotasyonumuz çok güçlendi, yapbozda birkaç önemli parça eksik, tamamlanacak inşallah.

Bu arada izleyenler için soruyorum. Man United maçında şu hayvan kadar para saydıkları stoper oynuyor mu oynuyorsa nasıl şuan?

Olmuş bitmiş şeyler derken?Falcaonun olmuş bitmiş bir şey olduğunu düşünmüyorum.Monaco kulübünün şu an karışık olduğu bariz belli.Belki yeni gelecek sportif direktör kalması yönünde karar verecek ve sözleşme sunacak.İmza olmadan her şey bitmiş olmuyor.Ve buradaki arkadaşlar da 2 haftadır çarşamba perşembe beli olur muhabbetinden sıkıldığı için böyle yazıyor.Her gün ertelenmesinden sıkılmadınız mı?Duygularınızla oynanıyor sürekli hala bundan sıkılmadınız mı yani.

Eksiklere gelince iş falcao işi değil.Devre arası para yanmasın araplara satarız diye aldığın adam satışından pay istiyormuş güya ve sen satamıyorsun.Belki o yüzden elindeki başka bir değerden olacaksın.Bir diğer değerin Ozan Kabak bu adam yüzünden hiç oldu gitti.

Mitroglou 1.5 senelik net 4.1 milyon euroya imza atmış adam neden gitsin 1 euro aşağısına?Vereceğiz yarısını göndermeye çalışacağız.Gitmem derse gitmez.Kalırsa nasıl olacak?Falcaoya 5.5 mitroya 2.5 diagneye 2.3.Biz o kadar zengin bir kulüp müyüz?

Takımın 1.5 aydır dos eksiği var bunun ile alakalı ne gibi bir gelişim oldu?İlk maçımız 5 gün sonra ve yine takım eksik çıkıyor sahaya geçen seneki gibi olmayacağını bizi yine hocanın becerisine mahkum etmeyeceklerine emin miyiz?

Sponsor açıklamayan tek kulübüz ts 3.5 milyon euroluk bir anlaşma yaptı bizim sponsorumuz kim?

Sürekli hatırlatalım mı bunları? Gelmesi gereken yedek stoper ve orta sahayı katmıyorum farkındaysan.İnsanlar usandı artık ertelenmesinden.Bitsin falcao işi diğer şeylere odaklanalım diye düşünüyoruz.Güya Şükrü Hanedar ingiltereden DOS alıp gelecekti.Hala bekliyoruz.

Bizim kimsenin emeğine saygısızlığımız yok ama eksikleri söylüyoruz diye siz de bize saygısızlık yapmayın engelleyin geçin.
Yazının sadece Falcao ile olan kısmını okudum. Ne dedim yorumda ben yönetimin hatasının söylenmesinden rahatsız değilim. Sadece Falcao ile ilgili insanların üstünde gereksiz stres yaratmanın lüzumsuzluğundan bahsediyorum. Herkes biliyor Falcao'nun transferinin bittiğini. 1 ay önce Falcao kesin gelecek demekle şu anda kesin gelmeyecek demenin arasında hiç fark yok.

Beyler yok say butonunu kullanın rahatsız iseniz

Falcao´yu aliyoruz da. Falcao´un yedeginin muhtemelen Adem Büyük olacaginin farkindayiz heralde ? Babel´i koysak, bu sefer sola süpriz birini atayacaz. Falcao ile Diagne kalibresinde iki forvete birlikte sahip olmasi lazim Galatasaray aslinda. Hem cift forvet oynamak, hemde Falcao cezali, yada sakatlandiginda eli bos kalmamak adina. Simdi Falcao sakatlansa, yine forvetsiz kalacagiz. Ama eger Diagne gibi bir adamin varsa elinde, Falcao sezonu kapatsa bile canavar gibi gol atacak bir forvetin olur. Yada Falcao ile birlikte oynatirsin son 20 dakika buna dayanacak kulüp yok türkiyede teorikte.

Sorun sadece al sat dengesi iste.

Hic biryerde olumsuz haber yok bu is bitti Falcao bizde arti adam birde tam olarak hazir bir sekilde geliyor idman eksigide yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt