Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gol Kralı ve Fiorentina Avcısı maça hazır.
#HattrickGeliyor
33194741-30688369.webp

Yazının sadece Falcao ile olan kısmını okudum. Ne dedim yorumda ben yönetimin hatasının söylenmesinden rahatsız değilim. Sadece Falcao ile ilgili insanların üstünde gereksiz stres yaratmanın lüzumsuzluğundan bahsediyorum. Herkes biliyor Falcao'nun transferinin bittiğini. 1 ay önce Falcao kesin gelecek demekle şu anda kesin gelmeyecek demenin arasında hiç fark yok.
Sadece orayı okumak istemişsinizdir.Devamını okursanız zaten takımın Falcaodan çok daha büyük sorunları olduğunu görürdünüz

Diagne ne ara antrenman yaptida oynuyor la. Umarım saçmalıklar yapmaz, çünkü aklı hala başka yerlerde. Oyuna maça konsantre degil.

Şu an Falcao insta da come to Galatasaray postları like lıyor

Likelamasın gelsin bıraksınlar show yapmayı ;)

Bizim taraftarı başka taraftarı benzetmesinler benzemeyin de zaten. Fotoğraf sızdır ha bugün ha yarın geç o işleri icraatı yap herkes alkışlar zaten.

Sadece orayı okumak istemişsinizdir.Devamını okursanız zaten takımın Falcaodan çok daha büyük sorunları olduğunu görürdünüz
Yav kardeşim ben yok mu diyorum. Ben sadece forumda Falcao için gereksiz şekilde insanların rahatsız edilmesinden bahsediyorum. Cagne'ye bu para niye verildi, niye satılmadı, Falcao yaşlı istemem, orta saha transferi NERDE de mesajına ilk likeı ben atayım.

Sonuc ?

Kimi getirsen hoca olarak, kimi getirsen yönetici olarak illaki hata yapacak zaten. Bak Comollinin sexy politikasina, küme düsürüyordu neredeyse getirdigi hoca ve oyuncularla takimi. Galatasaray´da sonuc olarak sampiyonluk geldiysek, yeniden sampiyonlar ligi gelirleri geldiyse, hatalarin, dogrulara göre ufak kaldigini gösterir bu.

Umarim yonetime ders olmustur bu. Sinavdan once son gun ders calismaya baslayan haylaz cocuklar gibi son güne birakmasinlar bir daha isleri.

Bu arada izleyenler için soruyorum. Man United maçında şu hayvan kadar para saydıkları stoper oynuyor mu oynuyorsa nasıl şuan?
Oynadı gayet de iyi oynadı hem de. Harry belki 80 milyon etmez ama çok sağlam bi stoper olduğu kesin. Tüm topları kesti desem yeridir

Sanırım Diagne'nin bir veya birkaç gol atması umuluyor ki istenen fiyatta elimiz güçlensin.

Yav kardeşim ben yok mu diyorum. Ben sadece forumda Falcao için gereksiz şekilde insanların rahatsız edilmesinden bahsediyorum. Cagne'ye bu para niye verildi, niye satılmadı, Falcao yaşlı istemem, orta saha transferi NERDE de mesajına ilk likeı ben atayım.
Bunlar için işte forum yönetimi çok basit çözüm bulmuş ''Yoksay'' diyorsunuz ve olumsuz yazanların mesajlarını görmüyorsunuz siz de gerilmiyorsunuz başkalarıda gerilmiyor.

Bu sefer hakikaten bitmiş

Falcaoooooooo Hayırlı Olsun !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt