Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi taraftan da gecen sezonun yildizi Soso nun formsuzlugu benim icimi rahatlatiyor.o bile boyleyse takimin tutuk olmasinin nedeni agir kondisyon yuklemesi olabilir diyorum

Falcao, Denizli macina yetismeli.

Maalesef sadece Falcao ile çözülecek durumda değiliz .
Kesinlikle adam yiyen Dmc , alternatif forvet,yerli orta saha,alternatif stoper(hatta ilk 11i zorlayacak)
Bunların adaptasyon süreci.
Umarım üstesinden geliriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese saygım var da yani hazırlık maçı. "HAZIRLIK". Hazır değiliz, eksiğimiz var, çalışır kaparız. Evet 100% bence de form tutmamız ve tempo kazanmamız lazım Çözeriz. ŞL finaline mi çıktık? Lig başladı demişler hani kaç kaç bitti ilk maç? Yav eleştirin tamam da darağacına çekmeyin takımı

Maalesef sadece Falcao ile çözülecek durumda değiliz .
Kesinlikle adam yiyen Dmc , alternatif forvet,yerli orta saha,alternatif stoper(hatta ilk 11i zorlayacak)
Bunların adaptasyon süreci.
Umarım üstesinden geliriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kusursuz bir takim yaratamayiz suan lakin ileride hic top tutamadik, duvara carpar gibi geldi, zaten Diagne ile 1 kisi eksik oynadik.

Falcao ve 1 DMS kisa vadede yeter.

CL zaten keyfini cikaralim ama yerinde bir DMC takviyesi ile yine sampiyon oluruz.

Herkese saygım var da yani hazırlık maçı. "HAZIRLIK". Hazır değiliz, eksiğimiz var, çalışır kaparız. Evet 100% bence de form tutmamız ve tempo kazanmamız lazım Çözeriz. ŞL finaline mi çıktık? Lig başladı demişler hani kaç kaç bitti ilk maç? Yav eleştirin tamam da darağacına çekmeyin takımı
Balik baştan kokar

Bu kulübü,futbolcuları adam edecekse yine yangın tayfa edecek ki buna bende dahilim.

Israrla anlamak istemeyen kabul etmeyenler var. Takımdaki her futbolcu kötü olabilir mi ya kötü oyunun sebebi bu mu yani yok bekler değişsin yok stoperler kötü, 6 yok 9 yok, seri aradığımız adam değilmiş fesh edip başkasını alalım falan.
Bu arada hoca şampiyon yapamaz diyen yok bu sene de yapacak fakat iyi top oynatamıyor ve bunun sebebi kesinlikle kadrodan bağımsız.

arkadaslar ne beki kendimizi kandırmayalım bu skora da çok fazla takılmayalım. kendimi bildim bileli hiçbir türk takımının sezona hazır başladıgını görmedim. her işimiz gibi bu işi de savsaklıyoruz ve ciddiye almıyoruz. ilerleyen haftalarda takımımız düzelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt