Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birinci ve ikinci torba takımlarına karşı en iyi böyle olacağız kendinizi hazırlayın

duruma göre üç ve dörtten gelenlere biraz daha iyi olabiliriz.

Ulan Monchi, su Banega'yi bize vermeyip tüm planlari alt üst ettin. Acayip gicigim bu herife, umarim Avrupa'da karsimiza cikarsiniz ve dagitiriz bunlari.

Bu takıma Banega değil 2 tarafa max 27 yaşında bekler bir de temiz ayaklı ciğersiz 6 numara lazım Banegayı alsak bu takım ileri gidemez Emre mor çalım atacak diye bekleriz

100 kere yazdim, takimda tecrube eksikligi yok, genc ve basariya ac oyuncu eksikligi var. Mariano, Nagatomo, Donk, Mitroglou, Selcuk hala oynuyorsa demek ki bir yerlerde yanlis yapiyoruz. Mariano'nun kalitesine ve oyun gorusune lafim yok ama artik temposuz oyunculari izlemek istemiyorum. Calim yemedigi sol kanat kalmadi.

Stoperlerimiz:

Luyindama
Marcao
Ahmet

Orta sahamiz:
Donk
Selcuk
Seri
Belhanda

Yani bu hazirlik maclarindaki sonuclar sasirtmadi zaten.

Takımda diri 2 oyuncu vardı . Belhanda ve liyundama. Diğerleri fizik olarak bitik . Ama şuan takımımızdaki en genç oyunculardan biri olan en potansiyellilerden biri olan marcaoyu hedef alıyosunuz . Takıma cok yükleme yapılmış sanırım dökülüyolar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocanin Akhisar ve Fio maçindaki düsünceli hallerini hic begenmedim. O da herseyin farkinda...

Bir aralar basında Marcao'ya 12M teklif gelmişti ve bizim de cevabımız "Komik" olmuştu sanırım.. Şimdi bakiyorum da böyle bir teklife hayır dememiz "Komik"miş..

Oyun anlayışımi. Futbolcuları koşma,mücadele etme pas hatası yap diyen teknik ekipmi.

Sıkıntımız bunlar değil. Sıkıntımız oyunu aşırı yavaşlatmamız. O zaman selçuk oynasın yanına da babacanı koyalım saga sola 150 tane pas yaparız. Bu oyunun oyuncusu selçuktur. Ne gerek var orta sahaya falan.

Diagne'nin kalma gibi bir durumu olamaz elimizde patlayacağı çok açık. Artık ne veriyorlarsa 9-10 satılmalı.

Ön libero zaten alınacak ama şuana kadar gündemde olmayan bek konusu da gündeme gelmeli bence.

Mariano zaten kötü savunma yapan bir bek bir de bitik olunca hiç çekilmiyor. Adamın ne savunma yapacak gücü var ne de hücum. Şu transfer sezonunda elimizden çıkarmak için imkanları zorlamalıyız. Yerine birini bakmak gerekiyor.

Nagatomo da çok kötü ama iki bekimizi değiştirmemiz imkansız.

Falcao'yu geldi kabul ediyorum bunun dışında ön libero + sağ bek transferleriyle dönemi kapatmalıyız. Gerisi hocaya ve oyunculara kalmış.

Çok karamsar bir tablo çizmeye gerek yok renkdaşlar. Hazırlık maçında hiç bir futbolcu gerçekten topa ayağını sokmaz. Enerjisi düşük olur. Resmi maçta durum çok farklı olur. Hele Falcao ve 6 numara da girince bu takıma. Sadece Marcao nun konsantrasyonu çok düşük. Bir de Nagatomo ya akciğer sönmesi sonrası bir şeyler olmuş. İlk maçımızdan itibaren Show başlayacaktır yine merak etmeyin....

Takımda diri 2 oyuncu vardı . Belhanda ve liyundama. Diğerleri fizik olarak bitik . Ama şuan takımımızdaki en genç oyunculardan biri olan en potansiyellilerden biri olan marcaoyu hedef alıyosunuz . Takıma cok yükleme yapılmış sanırım dökülüyolar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gezegen üzerinde çok yüklemeden bok gibi oynayan tek takım galatasaray glb

Fernando’nun gidişi aynı Gomis’in gidişine benzemiyor mu?

Iyi teklif, yaşlı, ve çok maaş alan 2 oyuncu. Ancak o kadar korkuyorum ki Fernando’nun yerini doldurmayacaklar diye.

Bu sezon öyle böyle sampiyon olup seneye sil bastan yapmamiz gerek 25 yas üstü futbolcu almican mariano nagatomu donk selcuk ömer kostas adem yunus ahmet seri ye hizmetlerinden dolayi tsk edip vedalasacan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt