Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elalemin takımı hazırlık maçlarında takır takır oynuyor, 4-5 atıyor, kimse hazırlık dönemindeyiz demiyor. Bizim Türk takımları her sene hazırlık maçlarında dökülüyor, “Bu hazırlık maçı, eksiklerimizi gördük” diyor. Yok böyle bir şey, senin için hazırlık maçı da Fiorentina için değil mi?

Bakayoko gelmeye niyeti varsa sakın yönetim üçe beşe bakmasın acil ihtiyaç var
Bizim yönetime gelen herkes çok güzel şovunu yapıyor elini cebine atan Yok
Acil ihtiyaç var kardeşim alın gelin kaliteli bir adam
Her sene aynı rezillik

Elalemin takımı hazırlık maçlarında takır takır oynuyor, 4-5 atıyor, kimse hazırlık dönemindeyiz demiyor. Bizim Türk takımları her sene hazırlık maçlarında dökülüyor, “Bu hazırlık maçı, eksiklerimizi gördük” diyor. Yok böyle bir şey, senin için hazırlık maçı da Fiorentina için değil mi?
sonra şl de paspas ediyorlar biz buraların takımı değiliz diyoruz :D takımın eksikleri aylardır belli hala iş yapmayan bir yönetim var bizim şu günlerde fırsat kovalıyor olmamız lazımdı ama nerdee

Nagatomo gecen sezon ayni Ndiaye gibi en fazla 3-4 mac iyi oynamistir, gecen sezon hayal kirikligiydi. Iste is ahlakindan kurtariyor.

Şunu da belirtmek istiyorum. Bizim takım kağnı gibi ağır, muhakkak ama muhakkak Onyekuru tarzı hızlı kanatlara ihtiyacımız var. 1. viteste oynayarak büyük takımlarla baş edemeyiz. Hadi bu hazırlık maçı eksikleri görmek için yapıyoruz. Lakin Avrupa'da bu şekilde oynarsak Martı göremeden evimize döneriz. Beni artık Türkiye içi başarılar kesmiyor.

burası bahaneler ülkesi

bu ülkede eleştiri yapmayacaksın bahane üreteceksin

aradaki fark ne biliyormusun

kellenin gitmesi ile kalması

bu kadar farklı bir yer burası

bahane üret dur

allah muhafaza büyük takımlar gibi milli oyuncumuz filan olsa düşünemiyorum bahaneleri

Bu adamın nesini savunuyorsunuz inan anlamıyorum.. 15-16 Sezonundan sonra bitti bu adam BİTTİ!
3 senedir net olarak maçları radyodan izlediğine emin oldum şu anda. Savunmalık bişey yok ortada senin fantazin şuna benziyor bir oyuncun var 3 gol atıyor 5 tane kaçırıyor attığı golleride kendisi yaratıyor niye 3 attı 5 tane daha atamadıya geliyor. Şu maçta en son eleştirecek adam muslerayken gidip Muslera konusu açman şu an tepki çekiyor.

Gel gelelim fantazici adam değilim kimin nasıl performansının yükseldiğini bilen adamım. Şu senin zihniyetinle 3 senedir savaşıyorum bu takım bir şekilde 3 senedir aptalca bir defansif oyun sergiliyor. Defansif sorun bittiğinde ortaya çıkan şey şampiyonluk oluyor.

Durduk yere kimseye bok atmaya geri yok takımın sorunları belli bekler çalışmıyor. Topu alan her iki ayağıyla topa dokunup durdurmadan pas atmıyor haliyle atağı sürekli yerleşmiş savunmaya karşı yapıyorsun ilk pas hatası kontra oluyor. Orta saha koca bir kara delik stoperler öne çıkıp topu uzaklaştırmaya çalışıyor (defansif özellikleri yüksek ya) ne oluyor pozisyon kaybediyorlar yerlerini dolduracak bekler olmadığından kabak gibi pozisyon veriyoruz.

Oyuncu özelinde bok atmayı bırakalım. Sorunu söylüyorum bak eğer bir takımda kaleciler çok konuşuluyorsa(olumlu veya olumsuz) bu takımın defansız olarak çok büyük sorunları var demektir. Kaleci asla konuşulmamalı, takım takır takır oynar rakip iyidir geçemezsin kaleci malca bir gol yer çıkar eleştiririz ki Muslera konusuna girersen bunu zaman zaman görürsün zaten.

monacoya git fotoğraf çektir maçı izlemeye italyaya dön lan madem alamıcaksın adamı galatasaray ikinci başkanı olarak ne diye gittin monacoya.Gittiyse atarsın özel uçağa döner gelirsin

Umutsuz olmayin bence..Seri ve Babel yerinde oynatilmiyor...6numara ve Falcao da gelir Seri ve Babel yerinde oynarsa takimin cehresi degisir.....Fakat Terim selcukta israr ederse ciddi anlamda puan kayiplari yasariz...

Beyler. EPL'den satış listesinde olan 30 yaş civarı Avrupalı stoperlerin listesini yapacak kim var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt