Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azindan fatih hoca bize kaldi fiorentina hedefi olan hocam da hadddini gordu
Saka bi yana bizim seviyemiz italyan takimlariyla basa cikamaz,empoli brescia falan bizim seviyemiz en fazla
Oyun tempomuz,pas siddetimiz,takim boyumuz falan avrupanin vasatinin bile gerisinde
Avrupada bizim gibi takimlar ya cok sansli kuralar cekecek ya da anadolu takimlarinin bize karsi oynadıgı topu oynayacagiz onlara karsi
Bizlerle onlar ayri seviye takimlariz oyuncu kalitesinden bahsetmiyorum oyun kalitresinden bahsediyorum

En azindan fatih hoca bize kaldi fiorentina hedefi olan hocam da hadddini gordu
Saka bi yana bizim seviyemiz italyan takimlariyla basa cikamaz,empoli brescia falan bizim seviyemiz en fazla
Oyun tempomuz,pas siddetimiz,takim boyumuz falan avrupanin vasatinin bile gerisinde
Avrupada bizim gibi takimlar ya cok sansli kuralar cekecek ya da anadolu takimlarinin bize karsi oynadıgı topu oynayacagiz
Bizlerle onlar ayri seviye takimlariz oyuncu kalitesinden bahsetmiyorum oyun kalitresinden bahsediyorum

renktaş geçen gün bana bu konuda itiraz etmiyormuydun sen ya

Falcao ve dos konya macında sahada olmalı net

Ön libero yok diye tutturdunuz kardeşim modern futbolun en iyi takımları dos oynatmıyor bile adam akıllı onla hiç alakası yok bu takımın yarısı değişmeli artık hırsını kaybetmişler

Bu falcao muhabbeti artik kabak tadi verdi
Ortasaha almaya gidiyorum deyip fernandoyu verip geldiler, tam taraftar tepki verecekken falcao isi cikti

Simdi falcao ister gelsin ister gelmesin taraftarin bugunden itibaren ust duzey on libero istemesi ve yuklenmesi lazim
Birakin artik su falcao muhabbetini, bu saate kadar bitmediyse bu saatten sonra siz takip etseniz de, bagirip cagirsaniz da gelmez
bittiyse de zaten gelir

On libero ve iyisinden lazim, yoksa sampiyonluk falan unutun
gomis olayindaki gibi bir cuval inciri berbat edecek bunlar yoksa

Ok‘un yay‘dan ciktigi gibi hücüma cikabilen takima hasret kaldik.. arkada topu eveleyip geveliyoruz.

not: kac sezondur ayni sorun mevcut.

Abicim sizde çok oyuncu bekliyorsunuz
Haftaya lig başlıyor takımı sil baştan yapalım diyorsunuz
Falcao,bakayako tarzı ve Kaan Ayhan gelsin yeterli
Aslında sene başından beri donku istemiyorum oraya tempolu başka ortasaha oyuncusu veya defans adamı lazım

2 sezon önce tudor zamanında hazırlık maçlarını bok gibi oynadık ama ligde fırtına gibiydik . Oda yükleme yapmıştı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maalesef oradaki dönem de 8 hafta civarı sürmüştü. son 2 sezondaki tek iyi oynadığımız periyot.

sonrasında 0-0 biten fb maçı ile başlayan süreçten itibaren ite kaka stiline geçtik. hala devam ediyoruz. :)

Yalnız emre mor alev alev yanıyor aslanım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt