Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acil 6 numara acil yoksa bunlar falcao aldık diye bizi mehmet topala muhtaç edeceler

nöbetin isiminin
Transfer Nöbeti I dos I olarak değiştirilmesinde fayda var gibi

Hele şükür gerçekler anlaşılmaya başlandı. Birkaç kişi dışında kimsenin umrunda değildi Fernando ve N'diaye'nin gidişi. Bunlara Onyekuru'yu da ekleyelim hatta.
Giden gidebilir mevzu o değil de, gidenin yeri dolmayınca takım geri gitti. Bas bas bağırdık burda orta sahaların kamp yemesi lazım, takım uyumu vs diye ama, bi Falcao furyası aldı yürüdü.

Ha benim şahsi fikrim Seri ile olmayacak, tarafyar 1 ayda bıkacak Seri'den. Oraya bir Fernando bir de Ndiaye almalıyız. Ama hayal tabii.

Ah be Melo nerelerdesin..Bir futbolcu ciktigi ilk macta kendini belli eder nerede oynarsa oynasin..Yok yerinde oynamiyormus yok o yok bu..Melo ilk samsun macinda golunu atti sovunu yapti kalitesini belli etti mesela..Adam kaleci bile oldu yerinde oynamiyor lafi bana degisik geliyor bu ornekleri gorunce..😊
Kusura bakma da ağır saçmalamışsın.

herkes şunu diyor 6 alırsak forvet alırsak şunu alırsak bunu alırsak toparlıyacaz

iyide kardesim nezaman alacaz biz bu oyuncuları ? 31 agustostamı

cak cek ile gecti kac ay lig baslıyor nezaman alacaz

Bu maç yenilmemiz çok iyi oldu en azından gazımız alındı daha reelist yaklaşacağız öncelikli olarak falcaonun geldiğini varsayıyorum ( mitroğlu kesin gitti gözüyle baktım Diagne giderse belki yerine Scout forvet kiralanır ) seriyi 6 dan 8 e koyduğumuzda ve kaliteli bir 6 numara alıp ya da kiraladığımızda bütün sıkıntı çözülecektir önemli olan takımın birbirine uyumu bekler kötü ama mali bütçemiz yetmiyor yapacak çok müdahalemiz yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle bir 6 numara alınınca hem luyi hem marcaonun performansı artacak yangına gerek yok çok seviyoruz ortalığı yakmayı ;/

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alininca tamam Ama alinmadi iste renktas
Fernando satildi, yeri 1-2 hafta icinde doldurulmadiysa ya plan yanlistir ya da plan yoktur bence

Marcao toparlar Lyundama.bence.kotu degil nagatomada duzelir linnes gec form tutan oyuncu oda duzelir falcao geldi forvet tamam feghouli babel emre mor her sekil kanattan top gelir

Orta sahads belhanda da tamam seri ve yanina gelecek adam toparlarsa 4 5 inci hafta biraz havada serinledimi sanirim toparlariz

Tudor zamanında kadroda ne güzel revizyon yapmıştı. 2 sene ekmeğini yedik.

Keşke şimdi gelip bir revizyon daha yapıp gitse. Fatih Terim'in oyuncu ve taktik bilgisi maalesef yetersiz o çapta bir revizyon için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt