Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyun planı beyler oyun planı.

oyle bakayoko falcao al bıttı ıle olmaz.

15 20 pas yapmadan orta saha gecılmıyor. herkes elını acıyor kıme pas atıcam dıye. o ısler transferle cozulur ok ama once oyun planın olacak antremanda cozeceksın.

ısımlere takılmayın.

lucescu 10 kıralık adamla avrupada basarı yakaladı onemlı olan sadık kalınacak bı oyun planıdır. ısımlere takılırsanız bıreysel yetenekler bırsey yapsında barı macı alalıma doner. Cok agır oyunuyoruz.

onyekuru gıdınce daha da yavasladıkç

kımse ne yapacagını bılmıyor ıste son 2 sene de boyleydık bısey degısmedı yanı.

Sözleşme imzalanmadan o resim yollanıyorsa o transfer olsa bile o yönetici gitmelidir abi.. Apo başkan 7 senede 6 şampiyonluk görmüştür , çok büyük hizmetleri olmuştur bana göre GS tarihinin en fedakar yöneticilerinden biridir ama sözleşme imzalamadan sonunu düşünmeden şov yapıyorsa Florya'nın kapısından içeri sokulmamalı bu adam..
Ya bi eleştiri yaparken haddimizi bilelim. Apoyu görevden alırsın da ki bence de alınsın floryadan içeri sokmamak nedir? Bu adam öyle ya da böyle çoğu futbol yöneticisinden daha başarılı, gerçek bir Galatasaraylı.
Ilk yarı fena değildik aslında iyi bir solbek + üst düzey bir OS ile bu takım uçar ama nerdeeee

Donk çok ağır
Nagatomo yavaş
Linnes zayıf

Elde sağlam bir Mariano kalıyor. Sol bek ve OS transferi şart.

Ama para yok

Diagne kalmak istiyor
Para yok diye bişey yok renktaş onu kafandan çıkar. Para yoksa, bu beceriksizlerin 2 sene şampiyon olan kadronun oyuncularını pazarlayamadığı için para yok. Kadro planlamasını transfer sezonu başlamadan yapıp, oyuncularını satmadığı için yok. Şu marianodan nagatomodan linnesten en aşağı 8-10 milyon avro para alırsın sen, iş bilen adam olsan.

Oncelikle

Emre ile Turgay hıyarları kendi rezil takimlarina baksınlar

Hoca bu sene çok konuşmayacak,buna hazır olun zira uzerine oynamak icin her lafinda polemik yaratmak icin bekleyen çakallar surusu var koc kiliginda ormanda bekleyen

FFP ,Financial Fair Play satmadan alamama gibi bir durum var ,tabi ki bu yonetimin adam satamama durumunu aklamaz ama oyle kolay degil bu isler bizim gibi takimlar icin

Ayrica son ana kadar adam da gelir adam da gider

Su anda hali hazirda bu ligin agir favorisiyiz,ha CL de yari final beklentisi felan varsa zaten yanlis ligi takip ediyorsunuz

Sıkıldıysanız,nacizane onerim ki buna karismak haşa haddime degil,az birakin buralari cikin dolasin,dizi seyredin,ailenizle vakit gecirin iyi gelir.

Selamlar
Sarp renktaşım. Maçı izleyipte canı sıkılmayan Galatasaray’lı varsa, eyvallah derim. Muhtemelen bu bahsettiğiniz ‘canı sıkılmayan’ Galatasaray’lılar, Konya deplasmanı izlemektense elinde nargileyle karı kız kesen Galatasaray’lılardır. Benim için Galatasaray’ın maçı varsa, hiç bir şekilde beni TV’in başından kaldıramazsın, imkanı yok.

Ben ailemle Allahıma şükürler olsun çok güzel vakit geçiriyorum. Ama Galatasaray benim için bir yaşam tarzı, ve bu forumda Galatasaray’ı konuşuyor isek, iyiliğini istiyor isek, doğruları yazmak bir Galatasaraylının işidir.

Lequipe Monaco, Ben Yedder'i alsa dahi Falcao'yu bırakmamak istiyor demiş yatar bu transfer g.o
Şey diyor bazı monaco taraftar sayfaları.2 forvet lazımmış biri yedder diğer de falcao veya mariano diaz.Falcao gitmek istiyormuş ikna olursa kalacak olmazsa diazı alıp bırakacaklar

Forumu bunlar basmis, azcik aslan olun, özgüvenli olun bu ne yav ;D

1690236_1.jpg

asıl sorunlardan biri de cahill tarzı bi stoper eksikliği.... bu mevkideki marcao baskı ya da kontra yediğimiz maçlarda itinayla ağzımıza sıçacak gibi görünüyor, mariano da keza , sezon genelinde sağ kanadı olduğu gibi otobana çevirecektir..

bak güzel kardeşim kosakoca bir kamp geçirdik yönetim ne yaptı fernandoyu sattı yerine 6 no alamadı forvet alamadı yani hocanın istedigi transferleri yapamadı daha güçlenecegimize güç kaybettik dünkü maç eksiklerimizi görmek açısından iyi oldu bu takıma acilen 6 no ve forvet alınmalı hocanın istedigi transferler yapılırsa sonuçlar da böyle olmaz ama yönetim denen beceriksizlerde bunu yapıcak kapasite yok
Dünkü maç sadece 6 numaranın alınmasıyla düzelecek bir eksik değil.. Takım halinde savunmayı geçtim ortasaha kağnı gibiydi + Karşı yarı alana top çıkarmaktan aciz bir takım vardı ki bu öyle bir hal aldı ki bence futbolcularında maç içerisinde psikolojileri bozuldu.. 1.5 senedir aynı problem var ve senin buna yönelik bir sistemin yok.. Beni sinirlendiren nokta burası.. Yoksa Babel-Emre'nin gireceği zaman takımın nispeten düzeleceğini biliyordum ancak kapalı savunmalara karşı pas sistemin nedir diye sorsan 1.5 senedir sistem yok + Hoca'nın inatlığı mahvetti bizi dünkü maçta.. Israrla Donk'u oynattı ve rakip onun yüzünden en az 2-3 gol attı bize.. 6 numaran yok anladık ama en azından Atalay'ı koy oraya bassın genç çocuk.. Fatih hocanın en sevmediğim yönü inadı.. Eline verdiler yine bir ton kişi. Bakalım ne yapacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt