Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen 2013'deki futbolu hatirliyor musun, Elmander, Melo, Eboue vs. gelmisti. Futbol leshoglu lesh idi, gelen bütün topcular dökülüyordu...

Sonra 3-4 hafta sonra bu takim bi acildi, lige de CL'e de ambargo koyduk, Juve, Real'li gruptan 2. ciktik.

Derbilerde geriye düssek bile öttüre öttüre kazaniyorduk maci, herkeste bu özgüven vardi.

Benim icin öncelik artik zaten lig. CL'deki heyecanin keyfini cikarin ilk önce, gruptan cikmayi düsünmeyin, mac mac bakin olaya :)
Hatırlıyorum. Çok net hatırlıyorum. Sezon başı ne Sneijder vardı ne Drogba. Burak Yılmaz’ı, Moskova kampından kaçırmıştı Abdürrahim Albayrak.

Ancak ben öyle kötü bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi hatırlamıyorum. O zamanda Fiorentina ile hazırlık maçı oynamıştık Arena’da, Amrabat’ın ilk maçıydı.

Hatırlamaz mıyım. 2000’li yılların başına kadar her maçı net hatırlarım.

Genç diye yazmadım zaten gençlere hiç tahammül edilmez manasında yazdım, 16 gol atmış onyekuru bile beyinsiz çöp buraya göre. Ama alamayacağımız bir çöp işte forum dünyadan daha iyi biliyor
Dün, Fionun kadrosunun yaş ortalaması neydi? Bizim 27-28 tahminen. +30 üstü takımla elin gençleri gelip seni madara ediyor.

Mariano bitmiş net şekilde. Rakibi aşırı baskı altına aldığımız bir maç olursa ancak öyle katkı sağlar Mariano. Çakılı olduğu yerde pas oyununa katılır, oyun kurar. Fiziken 0'ın altında. Ama öyle bir baskı yapmamız da zor gözüküyor

Terim her yaz dönemi, ligin ilk haftaları bi taktik deniyor tutmuyor sonra başka formasyona geçiyor o da şampiyonluk için yetiyor. Şu an yine bir şeyler deniyor ama uzun süreli olacağını sanmıyorum geçen sene ilk 5 hafta falan en az pas yapan 4.takım falandık

Sarp renktaşım. Maçı izleyipte canı sıkılmayan Galatasaray’lı varsa, eyvallah derim. Muhtemelen bu bahsettiğiniz ‘canı sıkılmayan’ Galatasaray’lılar, Konya deplasmanı izlemektense elinde nargileyle karı kız kesen Galatasaray’lılardır. Benim için Galatasaray’ın maçı varsa, hiç bir şekilde beni TV’in başından kaldıramazsın, imkanı yok.

Ben ailemle Allahıma şükürler olsun çok güzel vakit geçiriyorum. Ama Galatasaray benim için bir yaşam tarzı, ve bu forumda Galatasaray’ı konuşuyor isek, iyiliğini istiyor isek, doğruları yazmak bir Galatasaraylının işidir.
Bak katılıyorum tabi ki benim de canım çok sıkıldı ama hemen simdiden de bu kadar karamsar tablo cizmeye gerek yok,uc bes.mac bekleyelim insallah kotu oynarken de bu sureci fazla kayip olmadan geciririz. Bir de bu takimin yarisi Afrika ve Guney Amerika kupalarinda mac yapti geldi,kolay degil renktas,bence iyi olacak az sabır

Mariano bitmiş net şekilde. Rakibi aşırı baskı altına aldığımız bir maç olursa ancak öyle katkı sağlar Mariano. Çakılı olduğu yerde pas oyununa katılır, oyun kurar. Fiziken 0'ın altında. Ama öyle bir baskı yapmamız da zor gözüküyor

Geçen sezonun ikinci yarısında da gelen geçen paspas etmişti marianoyu. Takımda ilk gönderilecek isim marianoydu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk yarı fena değildik aslında iyi bir solbek + üst düzey bir OS ile bu takım uçar ama nerdeeee

Donk çok ağır
Nagatomo yavaş
Linnes zayıf

Elde sağlam bir Mariano kalıyor. Sol bek ve OS transferi şart.

Ama para yok

Diagne kalmak istiyor
giphy.gif

Saydıklarının hiç biri genç değil.
Dorukhan a bir kişi iyi dememişti burada yunus çö oğlu çöp atalaydan Bi yol olmaz ozorna verilen 300k çöp vs bunları hep beraber okuduk burada. Oyuncular oynadıkça açılacak onemli 2 mevki bos ve dolacak onlarda. Bartalinin kondisyonu ilerde ortaya çıkacak afrika kupası takımı pert etti oda geçecek. Bek mevzusunu ise devre arasında çözeceğimize inanıyorum. Şl de 3. Olsak UEFA da ilerlesek benim için gerçekçi hedef olurdu. Bunların hepsi sabır işi. Şimdi ise eksikler için top yönetimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt