Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Setene göre bugün belli olurmuş ne kadar güvenilir tartışılırgelmiyor mu simdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Setene göre bugün belli olurmuş ne kadar güvenilir tartışılırgelmiyor mu simdi

He aynı ben. 2 maçtır takım niye kötü, sen açıkla o zaman? Bana 6 numara eksik demeden. Donk var o bölgede.Ithamlarim yersiz değil antuya bak 8 sampyonluk ve uefa kupası taktik bilmeden gazla kazanılmış aynı sen
Böyle saça böyle tarak misalı böyle taraftara böyle yönetim olur ancak. Burda genç genç oyuncu diye ağlanır ki bende isterim bunu. Lakin forumun ve taraftarın %90 ı 1 maç kötü oynarsa çocuk itin götüne sokup teneke bağlar burada. Ulan daha lig başlamamış bir hazırlık maçı ile seri feghouli diagne Mitroglu Selçuk donk mariano nagatomo marcao luyindama adem jimmy babel hepsi satılsın diyor. Valla komik bile değil. Biri de hocaya sen hoca değilsin demiş.dünyanın elit tf kategorisine koyduğu türkiye de başarısı alt edilemeyecek olan ergenler oturdukları yerden o hoca değil bu adam değil diye millete lakap takıyor anasını satayım.
Yahu yardımcılarını getir işte bunlardan. Hem senden sonrası olur.O konuda haklısın onlar değişebilir bence de biri atılınca hepsi atılıyor nasıl işse. Birde bir durum tespiti yapayım. Herkes teknik taktik istiyor hakkı olarak ama bunu çok iyi yapacak yabancı td getirsen bile Türkiye de saha dışı olaylarla mücadele etmezsen istersen guardiolayı getir gene de şampiyon olamaz. Bunu lar ya yönetim mücadelede edecek yada bizde ki Fatih hoca gibi işte. Yoksa boş olur o yüzden bu kafa değişkene kadar bizim memlekette kral her zaman Fatih Terimdir. Rakip başkan bile çekinerek konuşur yeri geldiğinde. O yüzden bu gitsin şu gelsin bir işe yaramaz bu topraklarda
He aynı ben. 2 maçtır takım niye kötü, sen açıkla o zaman? Bana 6 numara eksik demeden. Donk var o bölgede.
O
Keske teknik ekipde report yapsa takimin bir cacik oynamadigini'da, cozum uretseler.
Gece rahatladım 2 civarı, önerin için sağol renktaş.Burada "istanbul'a falcaosuz gelirse direk istifayi bassin, falcaosuz istanbul'a gelemez" diyenlerin 90% kicini klavyenin önünden kaldirmayip sadece milleti geren tiplerden.
Dündne beri hala rahatlayamadiniz mi beyler, cikin bi hava alin![]()