Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım bir şey oynamıyor beyler. Bu maçlık söylemiyorum geçen sene de böyleydi. Feghouli'nin ekstra çabası ve Onyekuru'nun kanata göre güzel gol sayısıyla şampiyon olduk ki tarihin en az puanlı şampiyonluğu. Normal bir sezon olsa 2. veya 3. olursun o puanla. Ha bu sene de yine kendi ligimizde futbol değil de güreşerek belki şampiyon oluruz ama Avrupa'da fark direk belli oluyor. City, Liverpool, Bayern falan düşerse Beşiktaş'ın rekoru kırılabilir (kendi sahamızda 6 yemişliğimiz var Real'den). Ama bu dediğim sadece bize özgü değil tüm Türk takımları böyle.

Abdürrahim Albayrak iyi insandır; gerçek bir Galatasaraylı'dır. Bu konuda kimsenin farklı düşüneceğini sanmıyorum. Ancak gerçek şu ki dünya markası diye adlandırdığımız takımın transferlerini yönetecek kişi kendisi asla değildir. Çünkü siz gidip kurban pazarlığı yapmıyorsunuz. Masada hiçbir ağırlığınız yoksa maalesef kimse sizi kaale almaz.

Takıma gelecek olursak geçen sene şampiyon olmamızda en önemli etkenler Fernando (2 sene üst üste şampiyon olmamızda en büyük katkı onun bana göre), Onyekuru, Soso'nun 2. yarı performansı ve merkez defansın değişmesi. Senin 2 senedir forvet eksikliğin var ve hala orayı dolduramıyorsun. Geçen sene en çok katkıyı veren adamlardan Fernando'yu satıyorsun ve eğer satıyorsan yerine daha iyi adam koyman gerekirken ortada kimse yok. Seni sürekli ayakta tutan sol kanat forvetinin yerine Babel'i aldın ancak yaşından dolayı onun kadar dinamik değil. N'diaye yerine onun 5 gömlek üstünü Seri'yi aldın ama onu da yerinde oynatmıyorsun. Beklerin artık miladını doldurdu; haydi geçiş sürecinde 1 sene daha idere ettin diyelim. Bunca şeye rağmen siz bu takımdan daha kaliteli oyun oynamasını bekliyorsunuz.

Yaptığınız transferler kaliteli ve bütçe açısından çok iyi transferler olabilir. Ancak takımın futbol kalitesini artıracaksanız kaliteli hamleler yapmanız gerekiyor. Eğer mevcut şekilde sezona girersek bu sene de çok fazla beklentiye girmeyin derim.

Böyle saça böyle tarak misalı böyle taraftara böyle yönetim olur ancak. Burda genç genç oyuncu diye ağlanır ki bende isterim bunu. Lakin forumun ve taraftarın %90 ı 1 maç kötü oynarsa çocuk itin götüne sokup teneke bağlar burada. Ulan daha lig başlamamış bir hazırlık maçı ile seri feghouli diagne Mitroglu Selçuk donk mariano nagatomo marcao luyindama adem jimmy babel hepsi satılsın diyor. Valla komik bile değil. Biri de hocaya sen hoca değilsin demiş.dünyanın elit tf kategorisine koyduğu türkiye de başarısı alt edilemeyecek olan ergenler oturdukları yerden o hoca değil bu adam değil diye millete lakap takıyor anasını satayım.

Yahu gerçekten çok komiksin.
Yahu asıl sizin gibi taraftara böyle yönetim olur.hala yönetimi savunan sensin.

Noluyor yine sabah sabah yangın yerine çevirmişsiniz burayı. Falcao bugün ya da en geç yarın Kap açıklaması gelir. Ben Yedder sağlık kontrolünden geçtikten sonra Falcao işi resmiyete kavuşur.

Böyle sürecin ta ABV gelmesin vallaha soğudum bu transferden lanet olsun

O konuda haklısın onlar değişebilir bence de biri atılınca hepsi atılıyor nasıl işse. Birde bir durum tespiti yapayım. Herkes teknik taktik istiyor hakkı olarak ama bunu çok iyi yapacak yabancı td getirsen bile Türkiye de saha dışı olaylarla mücadele etmezsen istersen guardiolayı getir gene de şampiyon olamaz. Bunu lar ya yönetim mücadelede edecek yada bizde ki Fatih hoca gibi işte. Yoksa boş olur o yüzden bu kafa değişkene kadar bizim memlekette kral her zaman Fatih Terimdir. Rakip başkan bile çekinerek konuşur yeri geldiğinde. O yüzden bu gitsin şu gelsin bir işe yaramaz bu topraklarda
Yahu yardımcılarını getir işte bunlardan. Hem senden sonrası olur.

Millet bizim gibi salak değil ki yerine adam almadan versin. Koskoca Galatasaray, Ben Yedder’in keyfine kalmış durumda. Yazıklar olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

He aynı ben. 2 maçtır takım niye kötü, sen açıkla o zaman? Bana 6 numara eksik demeden. Donk var o bölgede.

Daha sezon başındayız.
Ilk 11in çoğu milli takımlardan geç döndü. Bazilari hic hazır değil, bazilari yuklemelerden dolayı yorgun.
Ayrıca transfer de yapılacak. Bizi birileriyle kiyaslicaksan beşiktaş orada, fener orada onlarla kıyasla.

O

Keske teknik ekipde report yapsa takimin bir cacik oynamadigini'da, cozum uretseler.

20 kupayı top oynatmadan kazandırdı zaten ya

Takımın en son iyi top oynadığı sezon yine Terimle..Ondan sonra kaç tane hoca geldi değişen bir şey yok ? Anca bilmiş bilmiş konuşursunuz

Arkadaşlar gelmeyecek diyenlerin “süreç uzaması” dışında gelmeyecek demelerinin sebebi nedir ? Adamlar Ben Yedder’i de alıyor. 2. Forvet muhabbetine inanmadınız umarım ? Öyle bir bahaneyle bizi bekletirlerse zaten emin olun masadan kalkarız.

Falcao nün eşi miami den donuyor galiba bir habere göre falcao eşi ve kızlarını bekleyip öyle gelicek deniyordu doğru olabilir..

Burada "istanbul'a falcaosuz gelirse direk istifayi bassin, falcaosuz istanbul'a gelemez" diyenlerin 90% kicini klavyenin önünden kaldirmayip sadece milleti geren tiplerden.

Dündne beri hala rahatlayamadiniz mi beyler, cikin bi hava alin ;D
Gece rahatladım 2 civarı, önerin için sağol renktaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt