Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bu adamcılık huyları insanı çok yoruyor. Tamam muhteşemiz. Aynı şeyler hamza zamanı 3 kupa gelince de konusuldu kupalar futbolu gölgeledi. Bu ligde iyi taktik iş yapmıyor zaten. Ama avrupada işler öyle yürümüyor. Schalke sana futbol dersi veriyor liginde kumeye oynuyor gibi mesela. Kimse burda kötü hoca demiyor. Ligde bu düzenle savasmak ıcın FT en dogru ısım. Ama avrupada cıtayı ustlere koymak gereksız.Taktik sorgulamak İçin önce gereken transferleri yapacaksın geçen yıl düşük puanla şampiyon olduysak FB maçında verilen cezalar fernandonun sakatlarını mhknın çaldığı puanları da konuşacaksınız yok öyle haybeden terime sallamak Ünal Başkan döneminde adamı elimizden alınca gördünüz başımıza gelenleri o dönem devam etsek o hayallere belki de çok az kalacaktı gözünüzü açın oyuna dahil olmayın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rusya Cocuğu
Lyundima uyarılmış mesala dün sadece 1 defa ileri cıktı.yav tamam bişey demiyorum da nedir bu kadar savunma. Tek deplasman maçın var mı huzur buldugun ? Hep bi mazeretlere sığınma. Artık aşalım şunu. Hepimiz GS'mizin başarısını istiyoruz bakış açılarımız farklı o kadar. Ama şu oldu bu oldu falan geçelim. Bizim maçları izlerken doğaçlama oynadığımız çok açık. Ya her maçımızda en az 10 kez el açan kime pas vercem diyen futbolcumuzu görüyorum.
Lyundama mesela hiç mi uyarılmadı ne riskli çıkışlar öyle. 6 aydır burda bu adam. Yani işin özü ben bişeylerde değişim görmek istiyorum aaa bak bu değişmiş demeliyiz. Yoksa 5 10 kaç tane yersen ye hazırlık maçında konum o değil benim. Benim üzüldüğüm hiç bişey değişmemiş. Hala geçen sene ki hatalar devam. Hatta daha az konsantre gördüğüm bir marcaomuz var. Bu sezonda şampiyon oluruz ona lafım yok ama avrupa beklentim sıfır.
Böyle dersen "Falcao almışlar inşallah sakatlanır geberir" diyen Antuculardan ne farkın kalır renktaş? Deme öyle boşver Mayıs ayında yine deliklerine kapanır onlarAhmeeeet ahmeet kul hakkı yiyorsun çoluğundan çocuğundan çıksın kansız şerefsiz
Bu adamla bir gün buluşmak konuşmak isterim
hoca o ezayı bılerek aldı bence. Aynısı ordu mersın maclarında da yaptı. Psıkolojıyı ıyı yonetıyor. o cezadan sonra feg ve belhanda ınanılmaz arka cıktı FT ye herkes hırslandı. Bızım lıgde bunlar ıse yarıyor. Yapmayın etmeyın sızde bılıyorsunuz bunu.Gecen sene 69 puanla zorla şampiyon olduk diyen arkadaşlar
Hoca kaç maç ceza aldı? Oyuncular kaç maç ceza aldı? ( sakatlıkları saymiyorum). Hakemler kaç puanımızı çaldı. Gözümün önünde hakem penaltı uydurdu konya maçında. Ulan kadikoyde faulle gol attılar Varla.
Bu arada hiçbir maçta kırmızı kart dahi görmeyen, son dk penaltılar ile giden malum yerin takımını geçip sampiyon oldu fatih hoca bahane uretmeden
el kadar sabinin ne suçu var lan ne biçim laf buAhmeeeet ahmeet kul hakkı yiyorsun çoluğundan çocuğundan çıksın kansız şerefsiz
Ahmet ercanlar... Onunla program yapan Galatasaraylı olamaz evren göz dahil.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi