Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene 69 puanla zorla şampiyon olduk diyen arkadaşlar
Hoca kaç maç ceza aldı? Oyuncular kaç maç ceza aldı? ( sakatlıkları saymiyorum). Hakemler kaç puanımızı çaldı. Gözümün önünde hakem penaltı uydurdu konya maçında. Ulan kadikoyde faulle gol attılar Varla.
Bu arada hiçbir maçta kırmızı kart dahi görmeyen, son dk penaltılar ile giden malum yerin takımını geçip sampiyon oldu fatih hoca bahane uretmeden

Dünkü macta oyunculari bireysel anlamda cok sert elestirmek anlamsiz. Tamam Linnes, Marcao, Seri, Nagatomo özellikle cok kötülerdi bireysel anlamda ama bunun bas sebebi bu taktiksel zayiflilik. Kimse nerede duracagini, nasil pozisyon alacagini dahi bilmiyor.

Dün aynisini Chelsea de yasadi ve hemen hemen kafa kafaya oynamasina ragmen 4 tane yedi cünkü pozisyon almayi bilmediler, tek topla gol pozisyonu verdiler.

Bu tamamiyla hocalarin zaafindan kaynaklanan bir durum.

Ahmeeeet ahmeet kul hakkı yiyorsun dikkat et çoluğundan çocuğundan çıkar kansız şerefsiz

Son düzenleme:
Taktik sorgulamak İçin önce gereken transferleri yapacaksın geçen yıl düşük puanla şampiyon olduysak FB maçında verilen cezalar fernandonun sakatlarını mhknın çaldığı puanları da konuşacaksınız yok öyle haybeden terime sallamak Ünal Başkan döneminde adamı elimizden alınca gördünüz başımıza gelenleri o dönem devam etsek o hayallere belki de çok az kalacaktı gözünüzü açın oyuna dahil olmayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla bu adamcılık huyları insanı çok yoruyor. Tamam muhteşemiz. Aynı şeyler hamza zamanı 3 kupa gelince de konusuldu kupalar futbolu gölgeledi. Bu ligde iyi taktik iş yapmıyor zaten. Ama avrupada işler öyle yürümüyor. Schalke sana futbol dersi veriyor liginde kumeye oynuyor gibi mesela. Kimse burda kötü hoca demiyor. Ligde bu düzenle savasmak ıcın FT en dogru ısım. Ama avrupada cıtayı ustlere koymak gereksız.

Sonra buralar gereksız gerılıyor.

Akhısar macında bıle oyunda ustunluk kuramadık. Gecen sene kı gıbı aynı. Ic saha dısında cok bocalıyoruz. Kabul edelım bazı seylerı bu ınsanları kötülemek degıl kı.

Hazirlik maclarini bu kadar abartmayin

Eksikleri gördük,kesin olarak transferler olacaktir

Ayrica oyun olarak ta bireysel hatalar minimum’a dusecektir hazirlik dönemi bu

Savunma aninda liderlik yapacak oyuncu lazim bize, oyunculari yönlendirecek. Bakayoko veya Cuellar dahi gelse bu düzelmez. Muslera da yetersiz cünkü lider yapili oyuncu degil.

Falcao gelince bunu hücumsal anlamda yapacaktir, hücumda 2-3 levet atlariz ama aynisindan bir de defansa veya defansif orta sahaya lazim, Fernando gibi bir karakter.

Maalesef bir kontenjani Seri'ye harcadik ve suana kadar tam aradigimiz adam degil gibi.

“Transfer Nöbeti | ön libero” olarak değişmesi gerekir başlığın. Gelen geçen 4 atıyor hala falcao aşağı falcao yukarı. Bırakmıyorlar zaten

yav tamam bişey demiyorum da nedir bu kadar savunma. Tek deplasman maçın var mı huzur buldugun ? Hep bi mazeretlere sığınma. Artık aşalım şunu. Hepimiz GS'mizin başarısını istiyoruz bakış açılarımız farklı o kadar. Ama şu oldu bu oldu falan geçelim. Bizim maçları izlerken doğaçlama oynadığımız çok açık. Ya her maçımızda en az 10 kez el açan kime pas vercem diyen futbolcumuzu görüyorum.

Lyundama mesela hiç mi uyarılmadı ne riskli çıkışlar öyle. 6 aydır burda bu adam. Yani işin özü ben bişeylerde değişim görmek istiyorum aaa bak bu değişmiş demeliyiz. Yoksa 5 10 kaç tane yersen ye hazırlık maçında konum o değil benim. Benim üzüldüğüm hiç bişey değişmemiş. Hala geçen sene ki hatalar devam. Hatta daha az konsantre gördüğüm bir marcaomuz var. Bu sezonda şampiyon oluruz ona lafım yok ama avrupa beklentim sıfır.
Lyundima uyarılmış mesala dün sadece 1 defa ileri cıktı.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen sene 69 puanla zorla şampiyon olduk diyen arkadaşlar
Hoca kaç maç ceza aldı? Oyuncular kaç maç ceza aldı? ( sakatlıkları saymiyorum). Hakemler kaç puanımızı çaldı. Gözümün önünde hakem penaltı uydurdu konya maçında. Ulan kadikoyde faulle gol attılar Varla.
Bu arada hiçbir maçta kırmızı kart dahi görmeyen, son dk penaltılar ile giden malum yerin takımını geçip sampiyon oldu fatih hoca bahane uretmeden
hoca o ezayı bılerek aldı bence. Aynısı ordu mersın maclarında da yaptı. Psıkolojıyı ıyı yonetıyor. o cezadan sonra feg ve belhanda ınanılmaz arka cıktı FT ye herkes hırslandı. Bızım lıgde bunlar ıse yarıyor. Yapmayın etmeyın sızde bılıyorsunuz bunu.

Tekrar dıyım bu kadar kaos olan bır lıgde FT den baskası sampıyon yapamaz zaten kımse ona bırsey demıyor. Burda konusulan kupa sayısı degıl avrupada basarılı olabılme ıhtımalı. Yanı taktık teknık ve oyun planı uzerıne konusuluyor. Hala mazeretler mazeretler. Bızde bılıyoruz lıgın kaos dolu oldugunu o yuzden FT olmasa 3. bıle olamayız dıyoruz.

Önce ınsanlar bırbırını ıyı anlasın bence

Ne enteresan insanlar var ya adam apoyla fotoğraf çektirdi cimbom bom yazdı daha ne yapsın lan bitmiş işte az bekleyin kaldıki falcao gelse ne olacak önemli olan ortasaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt