Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanı sımdı o spor yazarını mı konuscaz :) bosverın gıtsın ya. FT bıle takmıyordur.

Monacodan dostumdan aldigim bilgilere göre Ben Yedder hafta sonuna kadar Monacoya imza atacak yanliz Falcao konusunda halen belirsizlik sürüyormus

Adamcılık diyorlar şaka gibi ya siz on numara td getirip on numara kadro kurunca şl Avrupa başarısı gelir mi zannediyorsunuz bakın Paris’e reelist olun reelist o tren Ünal Başkan döneminde sizin gibi insanlar olduğu İçin terim yollandığı İçin kaçtı ADAMCIYSAM ADAMCIYIM SONUNA KADAR 20 KUPALI TERİMİ SAVUNACAĞIM

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hahahaha ulan FANATIK

Bir bomba da orta sahaya: Fred
Falcao’nun ardından artık gözler tamamen ön libero transferine çevrildi. İngiliz basını,
Manchester Citynin yıldızı Fred’in kiralık olarak Galatasaray’a transfer olabileceğini yazdı

hoca o ezayı bılerek aldı bence. Aynısı ordu mersın maclarında da yaptı. Psıkolojıyı ıyı yonetıyor. o cezadan sonra feg ve belhanda ınanılmaz arka cıktı FT ye herkes hırslandı. Bızım lıgde bunlar ıse yarıyor. Yapmayın etmeyın sızde bılıyorsunuz bunu.

Tekrar dıyım bu kadar kaos olan bır lıgde FT den baskası sampıyon yapamaz zaten kımse ona bırsey demıyor. Burda konusulan kupa sayısı degıl avrupada basarılı olabılme ıhtımalı. Yanı taktık teknık ve oyun planı uzerıne konusuluyor. Hala mazeretler mazeretler. Bızde bılıyoruz lıgın kaos dolu oldugunu o yuzden FT olmasa 3. bıle olamayız dıyoruz.

Önce ınsanlar bırbırını ıyı anlasın bence
Bilerek ceza alınacak bir ortam yoktu, o süreçte doğru düzgün maç da kazanamadık zaten.

monaconun forvet almasıyla ılgılı oldugunu hıc dusunmuyorum ben.

kafasında monacoyu bıtırmıs falcoaya mı guvenıp lıg macında oynatacaklar. Bu adam ne kadar hırslı oynarkı

falcao zaten bızde bu bellı ne zaman gelecek o belırsız sadece takılmayın bence bu kadar

6 no daha onemlı

Falcao ve 6 numara transferi dışında daha yedek stoper cagne ve mitroğlu gidecekse yedek forvet lazım. Hatta bence mariano yu da elden çıkarıp tempolu genç bir sağbek de lazım.

Fernandonun gidisi cok zamansız oldu beklenmiyordu.Orta sahayı toparlayan adam oymus resmen.Burda Serinin defansif yönü cok zayıf dedigimde bana tepki gosterenler vardı.Gorünen köy kılavuz istemez.Seri Barcelonada bizde oynadıgından cok rahat oynar.Pas oyununu iyi oynuyor ama dinamiklik yok defans katkısı yok.Pres yok.Bu adamın yanına en iyi ozelligi kesici ve hava hakimiyeti olan bi dos lazım.Ayrıca biz bu beklerle Falcaoyu nasıl besleyecez soru isareti.Son olarakta Onyekuru>Babel

IMG_20190812_113700.jpg

Rotschild ve Rockefeller aileleri de arkamızdaydı, onları unutmuş.

Bu yönetim gerçekten transfer konusunda berbat. Fizik olarak bitik seri dışında aldıkları adamlar 30 yaş üstü son kontratı yapan isimler. Lig başlayacak ve 1 aydan fazladır falcao ile uyuttular. Gecen yıldan daha kötü kadromuz var şu an. Sürekli iyi oyuncuları sattılar. Bu yönetim şampiyonlar liginde kolay gruba rağmen forvet almayıp gruptan elenmemize neden olan ve en az 15 milyon euro zarara uğrayan bir yönetim. Falcao ve ön libero konusunda çok da güvenmeyelim. Serom yesinler ancak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne enteresan insanlar var ya adam apoyla fotoğraf çektirdi cimbom bom yazdı daha ne yapsın lan bitmiş işte az bekleyin kaldıki falcao gelse ne olacak önemli olan ortasaha
Yav kalmış 4 gün ligin başlamasına bekleyin de bekleyin. Geçen yaz da aynı halt oldu, olanları gördük.

Abdürrahim Albayrak iyi insandır; gerçek bir Galatasaraylı'dır. Bu konuda kimsenin farklı düşüneceğini sanmıyorum. Ancak gerçek şu ki dünya markası diye adlandırdığımız takımın transferlerini yönetecek kişi kendisi asla değildir. Çünkü siz gidip kurban pazarlığı yapmıyorsunuz. Masada hiçbir ağırlığınız yoksa maalesef kimse sizi kaale almaz.

Takıma gelecek olursak geçen sene şampiyon olmamızda en önemli etkenler Fernando (2 sene üst üste şampiyon olmamızda en büyük katkı onun bana göre), Onyekuru, Soso'nun 2. yarı performansı ve merkez defansın değişmesi. Senin 2 senedir forvet eksikliğin var ve hala orayı dolduramıyorsun. Geçen sene en çok katkıyı veren adamlardan Fernando'yu satıyorsun ve eğer satıyorsan yerine daha iyi adam koyman gerekirken ortada kimse yok. Seni sürekli ayakta tutan sol kanat forvetinin yerine Babel'i aldın ancak yaşından dolayı onun kadar dinamik değil. N'diaye yerine onun 5 gömlek üstünü Seri'yi aldın ama onu da yerinde oynatmıyorsun. Beklerin artık miladını doldurdu; haydi geçiş sürecinde 1 sene daha idere ettin diyelim. Bunca şeye rağmen siz bu takımdan daha kaliteli oyun oynamasını bekliyorsunuz.

Yaptığınız transferler kaliteli ve bütçe açısından çok iyi transferler olabilir. Ancak takımın futbol kalitesini artıracaksanız kaliteli hamleler yapmanız gerekiyor. Eğer mevcut şekilde sezona girersek bu sene de çok fazla beklentiye girmeyin derim.
Adam Fernando diyor gecen sene icin ac bak bakalim Fernando kac mac oynamis bizi sampiyon yapsin tamamen ezbere bi konusma hadi ilk senesinde iyiydi gecen sene kartlardan sakatliklardan ortalikta yoktu takimi iki kisi sampiyon yapmistir Onye ve Feg .

Bilerek ceza alınacak bir ortam yoktu, o süreçte doğru düzgün maç da kazanamadık zaten.
bana göre bilerekti. O surecten sonra kayıplarımız oldu ama bıze yapılan haksızlık daha cok meydana cıkınca taraftar ve futbolcu cok ıyı bırlestı. FT bana gore cok dogru zamanda aldı o cezayı. Hele acıklanan ceza rakamları cok ısımıze geldı. Futbol olarak zaten bırsey oynamıyoruz o donemde oyleydı. Ic sahada kı fb macı ne oynadık kı. Bence gecen sene net psıkolojık ustunlukle kazandık. Mağduruiyetimiz bizi çok iyi kenetledi.

İş futbola kalsa geçen sene riskli geçerdi bence. Tam kadroyken bu cezalar yokken de birşey oynamıyorduk zaten

Bein ödülleri gecesi bile çok işimize geldi onu da cok ıyı kullandı. FT bu yuzden bıze bu lıgde lazım. Bu lıg ne zaman profesyonel bır hal alır o zaman baskanlıga adaylıgını koysun dıcem de :) bızım lıg boyle gelır boyle gıder :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt