Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş beni kastettiğini varsayarak söylüyorum, dediklerimi çarpıtıyorsun. Ben kimse şüpheye düştü, olumsuz sonuçlanacak dedi diye laf etmiyorum. Ben çocuk gibi, papağan gibi aynı şeyleri 1000 kere söylemeden kendini ifade edemeyenler için diyorum.

Ben kimsenin düşüncesine falan karışamam, herkes istediğini yazmakta özgür. Ama karşılarındaki insanları aptal yerine koymasınlar. 1 kere yazdın tamam, 2 kere tamam, 3 kere, 4 kere neyse. 1000 kere oldu artık yeter, biraz sakinleyin. Konu Falcao'nun gelmesi, gelmemesi de değil artık kafa şişiriyorlar.
Haklısın ama burada bir grup insan var duyguları uçlarda yaşıyor.Olumluluguda olumsuzluguda dozunda yaşamak lazım.

Her şeyde olumluluk saçmak ve her şeyde olumsuzluk saçmak insanları geriyor.Ama burada sadece olumsuz yazanlara laf yapılıyor.Hatta haber paylasana bile olumsuz haber paylaşma deniyor bunun artık son bulması gerekir.Dozajinda eleştiri başarıya ulaştırır bunu unutmayalim

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha önce Modeste,Alan,Pato ile bu rezilliği yaşayınca insanların tepki göstermesi normal.
Modeste işi olmuştu, hukuki sorunlar vardı alan kulüp hala uğraşıyor. O riske girmedikleri için tebrik etmek gerekir.
Alanı son anda kulübü salmadı, transferde böyle i**nelikler oluyor. Pato konusuna tam hakim değilim fakat ülkesine dönmek istedi diye biliyorum, kaldı ki pato bence kolpa idi, çok ciddi ilgilendiğimiz bir isim değildi.
Falcao bu isimlerin hepsinden önde bir oyuncu.
Yoksa, marcao luyindama seri onyekuru gibi transferler yapabildiğini gördük bu yönetimin. Hataları var mı? Elbette. Ama ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar mı? Şüphe yok.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Heveslenmeyin yolunu yaptılar 2 gündür yok hoca bırakmak istemiyormuş 4 4 2 ye dönebilirmiş zart zurt v.s

Falcao olmazsa şurayı yakarız burayı yıkarız istifa etsinler vs zihniyetindeki arkadaşlar bugüne kadar girdikleri her işin %100 ünden başarı ile çıktı herhalde...
Biraz realist olalım, getirmeye çalıştığın adam dünya yıldızı.
Sıradan bir herif olsa bile transferde bazen her şey tamam olur fakat adamın kalacağı evin banyosunu beğenmediği için bile iptal olabilir transferler böyle binbir ihtimali olan şeylerdir.
Falcao olmazsa eğer, dünyanın sonu mu? Dünyada başka golcü mü kalmadı?
Böyle bir algı yaratıp Falcao için camiada kriz yaratmayın

Dünyada başka golcü mü kalmadı diyorsun 1 aydır Falcao Falcao o adam bu saatten sonra formayı giymek zorunda !

Dünyada başka golcü mü kalmadı diyorsun 1 aydır Falcao Falcao o adam bu saatten sonra formayı giymek zorunda !
Hiç kimsenin bu formayı giymek gibi bir zorunluluğu yok. Her transfer olacak diye bir zorunluluk da yok. Hayatta %100 yoktur bunu kavramak lazım. Sabırlı olmak lazım.
İlla ki b planı vardır. Falcao öyle bir adam ki, b planı kim olursa olsun son ana kadar bekletilecek kalibrede birisi

falcao olmazsa normal şartlarda sorun yok. Ama bu kadar dillenip fotolar çekildiyse olmalı. O yüzden ben yönetime güvenme yolunu seçiyorum

Gördüğüm kadarıyla sezona en hazır takım Fenerbahçe , nokta atışı transferlerle kadrolarını güçlendirdiler.

Bizim aksimize şampiyonluğa İnanan ve takımına sahip çıkan bir taraftarı var.

Transfer sezonunda gerek muriqi, Deniz , garry Rodrigues olsun elimizden oyuncuları ustalıkla kaparak psikolojik üstünlüğü ele geçirdiler.

Falcao’yu çok istesek de monaco takımda kalacağını açıkladı.Diagne ve mitroglunun takımda kalacağı da kesinleşti.

Seri 6 numarada hayal kırıklığı yarattı , fernandoyu mumla arayacağız gibi görünüyor.

Marcao Beşiktaş’a gitmesine izin verilmediği için isyanlarda ve isteksiz oynuyor.

Fatih terim kendisini istemeyen bir lise tabusu olduğundan fiorentinaya gidebilirim açıklamasıyla ayrılacağının sinyallerini verdi.

Fenerbahçe finansal zarar kalemlerini kısarak borcunu ciddi oranda azaltırken Galatasaray şampiyonluk ve UEFA gelirlerine rağmen borçlarını eritmeyi başaramadı.gelecek sene kaybedilecek şampiyonluk kulübü ciddi mali sıkıntıya sokacak gibi görünüyor..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

davulla zurnayla gidildi fransaya sanmıyorum bu kadar acemi olunsun. Üstüne birde foto çekiliyor. Ben güveniyorum bu iş bitti aldık

Gördüğüm kadarıyla sezona en hazır takım Fenerbahçe , nokta atışı transferlerle kadrolarını güçlendirdiler.

Bizim aksimize şampiyonluğa İnanan ve takımına sahip çıkan bir taraftarı var.

Transfer sezonunda gerek muriqi, Deniz , garry Rodrigues olsun elimizden oyuncuları ustalıkla kaparak psikolojik üstünlüğü ele geçirdiler.

Falcao’yu çok istesek de monaco takımda kalacağını açıkladı.Diagne ve mitroglunun takımda kalacağı da kesinleşti.

Seri 6 numarada hayal kırıklığı yarattı , fernandoyu mumla arayacağız gibi görünüyor.

Marcao Beşiktaş’a gitmesine izin verilmediği için isyanlarda ve isteksiz oynuyor.

Fatih terim kendisini istemeyen bir lise tabusu olduğundan fiorentinaya gidebilirim açıklamasıyla ayrılacağının sinyallerini verdi.

Fenerbahçe finansal zarar kalemlerini kısarak borcunu ciddi oranda azaltırken Galatasaray şampiyonluk ve UEFA gelirlerine rağmen borçlarını eritmeyi başaramadı.gelecek sene kaybedilecek şampiyonluk kulübü ciddi mali sıkıntıya sokacak gibi görünüyor..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
doktor senin vaziyetini hiç iyi görmüyorum. bu şakalar sonunda seni gerçeklik çizgisinden tamamen koparacak gibi ;D

Bugun gazetelerde kap geleceği yarında Falcao'nun İstanbul'a geleceği yazıyor. Bakalım görücez bu seferde yalan mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt