Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size mi? Siz dediğin kim? Ben bireyim ve bir biz'e ait değilim.

Beni alıntılamadan bana laf sokmaya çalışanlar işte :D

Onlara dediğim gibi senden de ricam o mesajdan sonra yazdığım 1-2 mesajı daha okuyup neden öyle söylediğimi anlaman.

Durum net olarak şu şekilde olması lazım.

Galatasaray, Falcao’yla kesin olarak anlaştı. Monaco kulübüylede prensip olarak anlaşmaya vardı. Muhtemelen bir bonservis bedeli ödenecek. Falcao, Monaco kulübüne geçtiğimiz hafta, Galatasaray’a transfer olmak istediğini ifade etti.

Wissam Bin Yedder’i kadrosuna kattı Monaco kulübü, ve hala soru işaretleri var, peki neden?

Net olarak şu sebepten dolayı. Monaco kulübü, Falcao ile son bir görüşme yaparak, sözleşmesini 1 yıl daha uzatıp takımda kalmasını isteyecek. Bunu hem nezaketen, hem de futbolcuya gerçekten ihtiyaç duydukları için yapacaklar. Falcao, Monaco için bir efsane.

Yani Monaco sahibi, Falcao çok önemli hizmetlerde bulunduğu için, son bir kez kendi teklifini yapacaktır. Zaten gazetelerde bunu yazıyor başta Equipe olmak üzere.

Burada önemli olan, biz Falcao’yu 100% ikna ettik mi? Ettiysek, Falcao hocamızla gereken konuşmaları yapıp, ve tam olarak ikna olmuş ise, sıkıntı olmaz Falcao yarın gelir. Yarım yamalak işi yaptıysak, ve Monaco güzel bir teklifle kendisine önemli taahhütlerde bulunursa, bu iş gerçekten olmayabilir.

Net olarak Monaco kulübüne bonservis ödeyeceğimizi tahmin ediyorum.

Doğru değilse @Şeref Aydın bunu zaten yalanlasın. L’Equipe yanılmaz.

Falcao bence de büyük ihtimalle elecek ama geçen yaz ve devre arası yapılan büyük hatalardan sonra nasıl kesin konuşulur anlamıyorum.
Geçen yaz hem de şampiyonlar ligine giderken gomis yollandı yerine eren derdiyok tek forvetiyle sezona başlandı üstüne stoper alınmadı ve maicon-serdar ikilisiyle sezona başladık.Ki hatirlarsiniz albayrak 2 forvet alacağız diyordu.
Devre arası alan carvalho olayı.. Albayrak oraya kadar davul zurnayla gitti eli boş döndü diagne ye kaldık.
Tamam olumlu düşünelim ama geçen yıl yaşanan berbat durumları da unutmayalım...

Şuraya bu fotoyu bırakıyorum gerisini siz doldurun

a05e7b3dd2ed05cfb5fac4627098df43.webp

Beni alıntılamadan bana laf sokmaya çalışanlar işte :D

Onlara dediğim gibi senden de ricam o mesajdan sonra yazdığım 1-2 mesajı daha okuyup neden öyle söylediğimi anlaman.

Öncelikle ben onlardan değilim, sana laf sokmaya çalışmadım yani. Hep bir başkalarının duygularını, fikirlerini kontrol etmek isteyenlere genel olarak yazdım ben onu. İnsanlar duygularını, düşüncelerini aktarsın diye bu forumlar var. O zaman hoşumuza gitmeyen fikirleri söyleyenleri konudan atalım ve örneğin hep olumlu konuşanları forumda tutalım. Hoşumuza gitmeyen, bize çok farklı gelen insan ve fikirler olacak. Tanrıcılık oynayıp onları incitmeye karşıyım ben. İnsanlık dışı, insan yaşamını tehdit eden içerikler olmadığı müddetçe neden sorun olsun ki bu fikirler diye sormuştum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt