- 25 Temmuz 2011
- 7.306
- 4.257
- 2.088
Oyuncu Monaco da kalmak istemiyorsa, zorla tutamazlar ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle ben onlardan değilim, sana laf sokmaya çalışmadım yani. Hep bir başkalarının duygularını, fikirlerini kontrol etmek isteyenlere genel olarak yazdım ben onu. İnsanlar duygularını, düşüncelerini aktarsın diye bu forumlar var. O zaman hoşumuza gitmeyen fikirleri söyleyenleri konudan atalım ve örneğin hep olumlu konuşanları forumda tutalım. Hoşumuza gitmeyen, bize çok farklı gelen insan ve fikirler olacak. Tanrıcılık oynayıp onları incitmeye karşıyım ben. İnsanlık dışı, insan yaşamını tehdit eden içerikler olmadığı müddetçe neden sorun olsun ki bu fikirler diye sormuştum ben
Ligue 1 hesabı girmedi mi ben yeder'i
Tamam bitmiş bu iş, en geç çarşamba açıklanır
Falcao ile 442 oynayak diyormusTamam bitmiş bu iş, en geç çarşamba açıklanır
Şu tablo bile endişe verici aslında sayısız forvet var adamlarda cikipta bunlar genç felan demeyin fransa da her takım genç oynatıyor zaten bunlar falcao yu bu yüzden birakmamazlik yapmaz başka bir neden var ınsallah falcao reis yeni sözleşme için bizi kullanmamıştır.Adamların forvetlerine bakEkli dosyayı görüntüle 55534
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mümkün değil.
Işte ruh hastası cimbomlular
Transfer tayfa 4-1 den sonra takimi tamamen degistirmemizi istiyorOrtalık neden yangın yerine döndü. ?
Adamların forvetlerine bakEkli dosyayı görüntüle 55534
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sali carsamba demisti galibaArkadaslar hepiniz seref seref diyorsunuzda, bu arkadasimiz cuma günü en falcaoyla albayrak en gec 2-3 güne gelecek demedimi? Yoksa benmi yaniliyorum?
Feghouliyi napacak monaco allaasenBirde biz falcaoyu beklerken monaco feghouliyi alıyormuş aponun elinden
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi