Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra ne Falcao gelir ne de Apo basinin karsisina çikip transfer dönemi bitene ne kadar açiklama yapar

Umutsuzluga kapilmayin. Denizli macina degil, Arena‘daki maca yetisse de olur, daha görkemli heyecanli olur.

Müsterih ve biraz da sabirli olun.

Bugün en gec yarin KAP gelecektir.

bütün takımlar transferleri tamamladı bi biz geride kaldık sanki. falcao işinden sonra bi tek önlibero kalıyor. yangınlık bi durum yok ortada. bazılarınız ortalığı yangına vermek için fırsat kolluyor gibisiniz olumlu haberler varken ortada yoksunuz en ufak sallamasyon bi haberde çıldırıyorsunuz.
Hangi haber sallamasyon abi söylesene ? Ekin Ayaz'a Selman Öztürk'e inanıp polyannacilik oynayan sizsiniz.Bir tek siz Galatasaraylisiniz gibi davranmayı biraksaniz da insanlar fikirlerini açıkça belirtebilse

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao diyip diyip amaçları 6 no mu almamak anlamadım ki valla benim için çok daha önemli 6 no. Albayrak Falcao için uğraşırken diğer yöneticilere oturup bunu izlemiyorlardır umarım

Abdurrahimin Istanbulda gelmesi önemsiz bütün çıkan haberleri derledim 2 mantikli durum var 1. Iyi olan Falcao ve monaco ile anlaşıldı falcao ailesi için bir kaç gün süre istedi miami den gelmeleri eşyalarını toplamalarını ve ailece Istanbul a gelecekler şu Albayrakin falcao ile döneceği felan hikaye idi zaten 2. ihtimal monaco hala ikna edilmiş değil pazarlıklar devam ediyor ..

Falcao'nun instagram hesabından "Galatasaray taraftarları hepinizi çok seviyorum. Bana gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim. Formanızı giyemesem de artık ben de bir Galatasaray taraftarıyım. Sizleri hep takip ediyor olacağım" açıklamasını yaptığını görür gibiyim.

Futbolcunun ulkeye gelmesine de gerek yok aciklamak icin..İsterse uzayda olsun futbolcu aciklamani yap gec bittiyse denildigi gibi ama inanmiyorum..Cok sinirliyim bugun sabahtan beri bir adalya love66 nargile iceyim kendime geleyim 😃

Polyanacılık oynuyor herkes. Ama şöyle olur, ama şu var, ama daha böyle olmadı. Tüküreyim böyle transfer dönemine. Bi bok olacağı yok. Geçen yaz vol.2.

kalan bonservissiz iyi oyuncuları toplayalım oynatmayacaklarımızı kiralayabilir sonra satabiliriz.

Abdurrahim Albayrak, İstanbul'a döndü. Fransa'daki Falcao görüşmelerini menajer Ahmet Bulut yönetecek. Albayrak, yaşanacak gelişmelere göre Monaco'ya gidecek. ➤ Galatasaray'ın Falcao planı! Abdurrahim Albayrak, İstanbul'a döndü https://t.co/afgkGVWwjx

Ohoooo

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya bunlar cidden nabıza göre şerbet. Bir an önce bu boş Futbol Arena hesabının ve sitesinin kapanması dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt