Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ben bunu 1 aydır söylüyorum geliş tarihi 15-16 Ağustos olur diye. Josef de 6 numara olur böyle habercilik çok kolay.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

baş harfi bakayoko mu

IMG_2450.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu taraftarın angutluğu ve çabuk gaz gelmesi yüzünden “rize’de bir aslan var” geyiği döndü haftalarca adam çıkmış ben dedem yüzünden fenerli oldum vs dedi.

Şimdi falcao geçen sezon alan konularında henüz anlaşmadan böyle gaza gelmeleri ayrı rezillik. İyice antu taraftarına dönmeye başladı ergenler sayesinde.

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve menajer Ahmet Bulut bugün Monaco'ya gidiyor..

Falcao hafta içi İstanbul'a Galatasaray heyeti ile birlikte özel uçakla gelecek

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Konyaspor maçında sahada olacak

Ali naci bu cümlede kaybediyor zaten

Teknik heyetten kimse kalmadi Monaco da. Kiminle dönecek

Mehmet Özcan izlediğim kadarıyla tam lazım olan oyuncu, hamleleri yerinde, temposu yüksek, ayakta savunmayı bilen ve deyim yerindeyse yapışkan bir oyuncu. Hücum anlamında da oyun görüşü fena değil, kazandığı topları verimli kullanıyor ve ara ara ince paslar atabiliyor. Gelişimini sürdürebilirse 1 sene sonra 11’in değişmez oyuncusu olma potansiyeli var bence. Hayırlı olsun.

falcaodan artik onur meselesine dondu.bence daha onemli olan ortaha saha transferi.oraya odaklanirsak takim daha cabuk seviye atlar diye dusunuyorum.

Dünkü maca gore yorum yapmiyorum ama gecen seneden beri belliydi bu takimin falcaodan once ciddi ciddi sag bek sol bek dos ve 1 tane stopere ihtiyaci var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt