Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun klasik olumsuzluğu renktaş
Pek önemli değil
Yabancı basın da bir kaç yerde monaco nün hocasının falcao yu bırakmak istemediği 1 yıl sözleşme önereceği yazdı Albayrak istanbula eli boş döndü baron denilen seten bile falcao gelmezse kötü olur tarzı birşey yazdı bazı muhabirler R ye taktı ama tamam hiç bir olumsuzluk yok forumun genel hali 😁

Cagne 8 milyon
Yunus 2 milyon euro
Bize 7 milyon para kalir
1 milyon Mehmet Ozcan
2 3 milyon kiralik DOS
Ribery
Kalan para ile artik yedek forvet alsinlar
Seneye de Belhanda ve Fegh'i Katar'a satip yeni kadro kurariz. Ozellikle bekler ve belki Emre Mor alinir.

Arkadaslar, bizim baska problemimiz takimin maclarda boyu cok uzuyor. Defans ile Striker arasi acayip uzun kaliyor. Böyle olunca bir top kaybinda mahaf oluyoruz bir de defansda pres zor oluyor

Cagne 8 milyon
Yunus 2 milyon euro
Bize 7 milyon para kalir
1 milyon Mehmet Ozcan
2 3 milyon kiralik DOS
Ribery
Kalan para ile artik yedek forvet alsinlar
Seneye de Belhanda ve Fegh'i Katar'a satip yeni kadro kurariz. Ozellikle bekler ve belki Emre Mor alinir.
bunu napacaz?

Yahu çapsız bir tane adamın lafıyla Genelleme yaparak hala taraftara laf söylüyorsunuz yahu..

Bunları konuşturan , bu çapsızlara o umudu verenler bizim başıkızdaki çapsızlardır.

iyi de ben kötü anlamda demedim ki tam tersi bu davranışı takdir ediyorum zaten dikkat edersen "tahamül edemiyoruz" demişim kendimi de katmışım.. tabi yapıcı eleştirilere varım saçmalamasyona değil

Bu klübü batırsalar,kime düşürseler sizin gibi adamlar türlü türlü mazeretlerle gene taraftara laf sokardı.
Gerçekten inanılır gibi değil.

Evet burada taraftarda ciddi suç var.Ama sizin gibi taraftarlarda.Körü körüne başımızdakikeri savunup isim hayranlığı yapıyırsunuz.
Aynen oyle Allaha sukur ki taraftar arasinda bunlar cogunlukta degil bjk ve fb liler bu ozelligimize imrenip duruyor buradaki bazıları da boş yapıyor Galatasaray taraftarı hep en iyi ister başarısının sırrı da burda zaten ..

Beceriksizlikte bu yönetim yagli surat dönemine bile rahmet okutuyor. Ben bu kadar is bilmez, transfer isini bu kadar eline yüzüne bulastirip, sakiz eden, basiretsiz yönetim görmedim. Dursun bile Feghouli, Mariano, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Maicon transferlerini tek transfer sezonunda bu kadar sakiz edip eline yüzüne bulastirmadan halletmeyi basardi. Lanet olsun yapacaginiz transfere arkadas.

Forumdaki hava olumsuz olduğuna göre Falcao kesin geldi demektir.
Geçtiğimiz sezon deplasmandaki Erzurum maçı 1-1 bitince buradaki arkadaşların %90’ından fazlası şampiyonluk kesin gitti diyorlardı.Tam tersi çıktı.
Merak etmeyin Falcao kesin Galatasaray’da.

Bu taraftarın angutluğu ve çabuk gaz gelmesi yüzünden “rize’de bir aslan var” geyiği döndü haftalarca adam çıkmış ben dedem yüzünden fenerli oldum vs dedi.

Şimdi falcao geçen sezon alan konularında henüz anlaşmadan böyle gaza gelmeleri ayrı rezillik. İyice antu taraftarına dönmeye başladı ergenler sayesinde.

Yahu arkadaş sizde problemmi var.
Hala taraftara laf söylüyorsunuz.
Arkadaş nasıl bir akıldır bu..
O bahsettiğin taraftarlar yönetim yalaması ultraslanın başındaki paragözlerdir.

En büyük sıkıntı bu iş bilmez yönetim ve onları körü körüne savunan taraftarlardır.

Beceriksizlikte bu yönetim yagli surat dönemine bile rahmet okutuyor. Ben bu kadar is bilmez, transfer isini bu kadar eline yüzüne bulastirip, sakiz eden, basiretsiz yönetim görmedim. Dursun bile Feghouli, Mariano, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Maicon transferlerini tek transfer sezonunda bu kadar sakiz edip eline yüzüne bulastirmadan halletmeyi basardi. Lanet olsun yapacaginiz transfere arkadas.

Keşke çıkıp şaka desen...

cenk-ergun_dxo7wrc6tpq91c95is5gtpnvj.jpg

Şampiyon Cimbom Yazdıracağız Sadece İnan Edin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlar Ahmet bulut ve mendese beceriksiz diyor djjdkssk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt