Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beceriksizlikte bu yönetim yagli surat dönemine bile rahmet okutuyor. Ben bu kadar is bilmez, transfer isini bu kadar eline yüzüne bulastirip, sakiz eden, basiretsiz yönetim görmedim. Dursun bile Feghouli, Mariano, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Maicon transferlerini tek transfer sezonunda bu kadar sakiz edip eline yüzüne bulastirmadan halletmeyi basardi. Lanet olsun yapacaginiz transfere arkadas.
Talihsiz yorum olmuş.

yavaş yavaş afrika ve avrupa kıtasının kralı güneşin oğlu gollerin efendisi kalecilere fısıldayan adam mbya diagneden af dileme zamanı geliyor gibi anlaşılan.

affet bizi ya kral affet transferin o aromatik heyecanına büyüsüne kapıldık affet
1565616463505.webp

Cuellar ı bir şekilde getirebiliriz
Zaten kendisi gelmek istiyormuş ama yöneticiler taraftardan çekiniyormuş

Kayserispor, 15 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 14:00’e kadar Türkiye Futbol Federasyonu’nun hesabına 2 milyon Euro (12,5 milyon TL) para yatırmazsa transfer ettiği futbolculara lisans çıkaramayacak.

Ruh hastaları dolu forum.. bitmiyorlar da..
Basın şu şimdi Falcao gelecek ama 10 yıl yaşlanacaksın butonuna, siz de kurtulun biz de..

holding midfileder : takım savunmasına katkıda bulunurken bir çapa gibi görev yapan, topun kontrolü kendi takımlarına geçtiğinde derinden oyun kuran sahte oyun kurucu (deep-lying playmaker) gibi davranan iki yönlü özel orta saha..

pep bu oyuncular ile kendi zone 14’ünü savunurken bir çapa ile oynayıp orada iki sekiz numarasından uzak kalmıyordu. böylece kompakt yapı devam edebiliyor savunma zaafları en aza iniyordu.

bu tanımı yaptıktan sonra geleyim mehmet’e.
mehmet bugün rodri’nin 70 milyon euro ödenerek transfer edildiği bir dünyada gerçek bir holding midfileder olarak ışıl ışıl parlıyor. galatasaray’ın derinden oyun kurmaya çalıştığı bu yeni düzende fatih terim’in aradığı orta saha oyuncusu mehmet’tir.

on’a yakın eskişehir maçı izledikten sonra her seferinde gelip başlığına uzun uzun yazmak istedim ama dediğim gibi önce oyuncu rollerini anlatmak gerekiyordu mehmet’in ne kadar özel bir oyuncu olduğunu ifade edebilmek için.

eskişehir’in isteyerek veya istemeyerek iki tane çok yönlü orta saha oyuncusunu arka arakaya çıkarması tesadüf değil gibi. bu noktada dünya futbolunda değişen roller, yeni rollerin doğuşu dikkatli takip edilirse inside forvetler gibi holding midfielder’ler de para basılabilecek roller olarak karşımıza çıkıyor ki mehmet bugün ispanyol veya fransız pasaportuna sahip olsa 50 milyon euro’dan aşağı bir yere gitmezdi..

yine sözlükten bir yorum mehmet özcan ile ilgili

Holding midfielder

Alanın elinde patlayacak orta saha oyuncusu anlamına geliyor sanırım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt