Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Beyler dün gece Abdurrahim Albayrak Macta çok mutluydu . Umarım işi bitirmiştir . Aksi durumda bir daha taraftarın karsina çıkmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her şeye polyannacılık yapanlar da benim gözümde öyledir.İnsanlar burada küfür etmeden fikir belirtirse Hocaya saygısızlık yapmadan eleştirirse Marcao götünü kaldırsıp top oynasın derse sizde seve seve okuyacaksınız hazmedemeyip böyle hakaret etmeyeceksinizşunuda söylemek isterim daha hiçbir resmi maç oynanmadan ve tramsfer dönemi bitmeden hocaya takıma sallayan sabretmeden futbolcuları yerden yere vurup ortalığı karıştıran kişi Galatasaraylı olupta yangicilik yapanlar ve milleti galyana getiren kuşlar benim için aynıdır. Bir kuş gözümde bir bok parçası bile degildir bu heriflerde öyledir gözümde
incelesinlet birader bende yeri geldiğinde elestiririm ama bir çoğunuzun amacı provokatörluk.Ikisi cok farklı şey ve hala 7 sampiyonluk kazanan hocaya sadece gazla yaptı bunu taktik bilgisi yok yea diyenler varya onlara en ağır küfürleri ediyorum bunu belirtmeden gecemiycemMod lar incelesin ..
elestiriye saygım sonsuz ama sabretmeden elestiri yapıp her firsatta hocayı takımı gömenler var burdaHer şeye polyannacılık yapanlar da benim gözümde öyledir.İnsanlar burada küfür etmeden fikir belirtirse Hocaya saygısızlık yapmadan eleştirirse Marcao götünü kaldırsıp top oynasın derse sizde seve seve okuyacaksınız hazmedemeyip böyle hakaret etmeyeceksiniz
GE LE CEKFalcao gelmeyecek göreceksiniz
Oynanan futbol konusunda sabır gerekiyor.Takımın yarısı kamp görmedi hocanın oynatacağı oyun için orta saha transferi elzem bunlar önemli noktalar.Böyle derseniz size katılırım.Ama bunun sorumlusu taraftar değil yönetimdir.Yangını hocaya karşı değil transfer sürecini yönetemeyenlere karşı yapmak gerekiyor.elestiriye saygım sonsuz ama sabretmeden elestiri yapıp her firsatta hocayı takımı gömenler var burda
bu seneki marcaoyu benim bile kesme ihtimalim yüksek gibiErtugrul Marcao veya Luyindama'yi kesebilir mi?
Ilk tercih yine Donk olur.
Gereksiz yere kadro sisiriyorlar yine
Yav he he UEFA kupasını da gazla aldıincelesinlet birader bende yeri geldiğinde elestiririm ama bir çoğunuzun amacı provokatörluk.Ikisi cok farklı şey ve hala 7 sampiyonluk kazanan hocaya sadece gazla yaptı bunu taktik bilgisi yok yea diyenler varya onlara en ağır küfürleri ediyorum bunu belirtmeden gecemiycem