Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler dün gece Abdurrahim Albayrak Macta çok mutluydu . Umarım işi bitirmiştir . Aksi durumda bir daha taraftarın karsina çıkmasın

şunuda söylemek isterim daha hiçbir resmi maç oynanmadan ve tramsfer dönemi bitmeden hocaya takıma sallayan sabretmeden futbolcuları yerden yere vurup ortalığı karıştıran kişi Galatasaraylı olupta yangicilik yapanlar ve milleti galyana getiren kuşlar benim için aynıdır. Bir kuş gözümde bir bok parçası bile degildir bu heriflerde öyledir gözümde
Her şeye polyannacılık yapanlar da benim gözümde öyledir.İnsanlar burada küfür etmeden fikir belirtirse Hocaya saygısızlık yapmadan eleştirirse Marcao götünü kaldırsıp top oynasın derse sizde seve seve okuyacaksınız hazmedemeyip böyle hakaret etmeyeceksiniz

Mod lar incelesin ..
incelesinlet birader bende yeri geldiğinde elestiririm ama bir çoğunuzun amacı provokatörluk.Ikisi cok farklı şey ve hala 7 sampiyonluk kazanan hocaya sadece gazla yaptı bunu taktik bilgisi yok yea diyenler varya onlara en ağır küfürleri ediyorum bunu belirtmeden gecemiycem

Her şeye polyannacılık yapanlar da benim gözümde öyledir.İnsanlar burada küfür etmeden fikir belirtirse Hocaya saygısızlık yapmadan eleştirirse Marcao götünü kaldırsıp top oynasın derse sizde seve seve okuyacaksınız hazmedemeyip böyle hakaret etmeyeceksiniz
elestiriye saygım sonsuz ama sabretmeden elestiri yapıp her firsatta hocayı takımı gömenler var burda

Falcao transferi Alan transferine benzemedi mi?

Haftalarca tüm medya Alan Galatasaray'da haberlerini geçip durdu. Alan'la anlaşıldığı söylendi, kulübüyle olan ilişiğinin kesilmesi bekleniyordu. Alan'la anlaşıldığı, transfere engel sorun kalmadığı, Türkçe bile konuştuğu videoları çıktı. Sosyal medyada zaten Galatasaray'la etkileşim kasmayan kalmadı, o kısma girmeyelim. Falcao'da da Falcao ile anlaşıldı, kulübüyle olan durumu bekleniyor.

Diyelim ki Falcao kulübünü ikna edemedi, Alan'ın kopyası bir transfer süreci olacak yine.
Dipnot: iki transferde transfer döneminin sonlarına kaldı.

Çok fanatik,kombineli 2 eskisehirsporlu abiye Mehmet ozcani sordum şimdi whatsuptan

Cevaplar...........

Sana da hayırlı bayramlar. Genç, toy bir oyuncu ama gelecek var. Ama daha çok acemi.

Valla iyi oyuncu. Kendini gelistirdimi daha da iyi olur. Yurt diisndan da cok isteyen vardi.

elestiriye saygım sonsuz ama sabretmeden elestiri yapıp her firsatta hocayı takımı gömenler var burda
Oynanan futbol konusunda sabır gerekiyor.Takımın yarısı kamp görmedi hocanın oynatacağı oyun için orta saha transferi elzem bunlar önemli noktalar.Böyle derseniz size katılırım.Ama bunun sorumlusu taraftar değil yönetimdir.Yangını hocaya karşı değil transfer sürecini yönetemeyenlere karşı yapmak gerekiyor.

Tüm transferler yapılır ligde 10 hafta geçer futbol berbatsa ne doğru ne yanlış hocamız hakkında fikir belirtir konuşuruz.

incelesinlet birader bende yeri geldiğinde elestiririm ama bir çoğunuzun amacı provokatörluk.Ikisi cok farklı şey ve hala 7 sampiyonluk kazanan hocaya sadece gazla yaptı bunu taktik bilgisi yok yea diyenler varya onlara en ağır küfürleri ediyorum bunu belirtmeden gecemiycem
Yav he he UEFA kupasını da gazla aldı :ubulut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt