Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komili bile bizde olsa bitirmisti falcaoyu transfer komitesinin basi olan abdurrahim albayrakin istifasini talep ediyorum.

Hayaller
Banega+ fernando
Onye+ falcao

Hayat:
Banega+fernando sevillada
Onye+falcao monacoda

Orta saha oyun planı, ofansif forvetin yok. 6 ay kaç tane forvet denedik orda. Sorun Denizli değil bu haftada bişey çıkmaz ise 14 günün var.

Sorun panik yapıp bir okaka, bir imbula yaparlar görürüz sonra

Denizli’de de yok Murat. Digane, Adem, Donk. Seri yerine geçer Donk 6 ya geçer. Geçen yıl bildiğimizi oynarız.

Takım hazır değil zaten orası kesin de, Falcao, Bakayoko’ya gerek yok işte Denizli’yi yenmek için.

Panik olayına ise katılıyorum. O konuda ben de güvenemiyorum hala transfer ekibine. Bakalım ne olacak.

L'Équipe'ın bildirdiği gibi, Monako kurulunun geleceği hakkında görüşmek üzere Falcao ile kilit bir toplantı yapacak. Takımın başkanı Dmitri Rybolóvlev, Kolombiyalı forvetin bir sezon daha kalmasını sağlamaya çalışacak. Toplantı, Kolombiya Milli Takımı'nın en iyi golcüsünün geleceğini bilmek için kilit rol oynayacak.

Fransız gazetesi, Monaco yöneticilerinin saldıran bir çiftin hayalini kurduğunu belirtti
Monako başkanı Dmitri Rybolóvlev, sözleşmede bir iyileşme sağlayacak. Birkaç hafta önce Bogota’da bulunan Falcao, Monako’da rahat hissettiğini doğruladı.

Falcaonun Pulsoya yaptığı açıklamalarıda belirtmiş.

Kaynakları muhtemelen Lequipe ama tam emin olamadım haber bu

Monaco baskani ile falcao gorusucekse bizim bu serefsiz medya neyine guvenip de şu gün burda şu gün ucaga binecek diye aciklama yapiyor ? Ve nasil 1 tane yönetici cikipda bu haberlerin ustune 1 tane aciklama yapiyor ? Abdurrahim albayrak neden fotograf cekip piyasaya salip bir aciklama yapma geregi duymuyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt