Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağa transfer bitmemişse o resim niye sizdirilir nasıl bir rezillik bu davul zurna ile bütün basın niye havalimanın da albayrak falcao yu almaya gidiyor havası oluşturulur.. ne saçma işler..

Falcao olmazsa/gerçi olsa da Abdurrahim bey yine kalmalı ancak transfer komitesi yeniden yapılandırılmalı. Hatta Scout ekibimizle birlikte çalışacak futbolun içinden gelmiş bir Türk/yabancı profesyonel gerekiyor.

Abdurrahim bey Florya’da olmalı. Gaza gelip istifa ettirmeyin adamı. 🙄

Ulan sevillaya gittik banegayi almaya fernandoyu kaptirdik
Ulan monacoya gittik falcaoyu almaya onyekuyu kaptirdik
Tamam ameka yapmayin transfer falan feghouli belhanda da gidecek
İki buyukbas koysak daha iyi yonetir su transfer islerini

Falcao olmazsa/gerçi olsa da Abdurrahim bey yine kalmalı ancak transfer komitesi yeniden yapılandırılmalı. Hatta Scout ekibimizle birlikte çalışacak futbolun içinden gelmiş bir Türk/yabancı profesyonel gerekiyor.

Abdurrahim bey Florya’da olmalı. Gaza gelip istifa ettirmeyin adamı. 🙄
İbreti alem olsun diye üyeliği iptal edilmedi abdurrahimin , ne kulupte kalması ?

Falcao bu sene Galatasaray forması giymezse bu yönetim düşer üzülerek söylüyorum. He transfer aşığı bir tip değilim, geçen seneki alan pato mevzusu ve en son falcao ile fotoğraf çekilip işin bu kadar uzaması.
Artık yapacağı hic bir açıklama kurtaramaz yok yani bizim yapımıza ters. Herşey şampiyonluk değil taraftar affetmez bu durumu.
'Falcao ile anlastık ama kulübü bırakmadı' açıklamaları artık çocuk kandırır.
İlk fotoğraf yayıldığı anda söyledim.Geçen seneki alan pato olaylarında oyuncu ile anlaştık kulübü bekliyoruz denmişti ve transfer yatmıştı.

Şu anda Falcao içinde aynısı söyleniyor belki doğrudur bilmiyorum ama kuru kuru söylense inandırıcılığı olmazdı ve bu fotoğraf servis edildi.Biz oyuncu ile anlaştık sorun yok diye.Ama ben hala kulüp ile anlaşılmadığını düşünüyorum.

Transfer monaconun yaptığı gibi yapılır bugün sabah lequipe de çıktı anlaşıldı diye akşamına açıkladılar sonra da FOTOĞRAF PAYLAŞTILAR. Transfer açıklandıktan sonra :)

monako oyekuruyu kıralamısmı?

Ribery-----Babel----Feghouli
-------Seri-------Belhanda---
------------Topal--------------
Nagatomo-------------Mariano
----------LuyindaMarcao--------
-------------Muslera--------------

idare eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt