Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Ağa transfer bitmemişse o resim niye sizdirilir nasıl bir rezillik bu davul zurna ile bütün basın niye havalimanın da albayrak falcao yu almaya gidiyor havası oluşturulur.. ne saçma işler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yurt dışında bir kulübün başkanısınız abdürrahim transfer için size gelse ne yaparsınız?
Son dakika !
Falcao 2 sene daha monaco’da!
Evdeki eşyalarını toplatan falcao evinin kiralık sözleşmesini feshetmek yerine 2 yıl daha uzattı.eşyalarının bir kısmı monaco’da kalacak (le monde)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
RTE devreye girerse olacağı varsa da olmaz sanki dunya devi hiç Bir Vasfi yokApo da rte yi devreye sokmasın falcao ikna etmek için yapar mı yapar birde onu rezil eder
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İbreti alem olsun diye üyeliği iptal edilmedi abdurrahimin , ne kulupte kalması ?Falcao olmazsa/gerçi olsa da Abdurrahim bey yine kalmalı ancak transfer komitesi yeniden yapılandırılmalı. Hatta Scout ekibimizle birlikte çalışacak futbolun içinden gelmiş bir Türk/yabancı profesyonel gerekiyor.
Abdurrahim bey Florya’da olmalı. Gaza gelip istifa ettirmeyin adamı.![]()
İlk fotoğraf yayıldığı anda söyledim.Geçen seneki alan pato olaylarında oyuncu ile anlaştık kulübü bekliyoruz denmişti ve transfer yatmıştı.Falcao bu sene Galatasaray forması giymezse bu yönetim düşer üzülerek söylüyorum. He transfer aşığı bir tip değilim, geçen seneki alan pato mevzusu ve en son falcao ile fotoğraf çekilip işin bu kadar uzaması.
Artık yapacağı hic bir açıklama kurtaramaz yok yani bizim yapımıza ters. Herşey şampiyonluk değil taraftar affetmez bu durumu.
'Falcao ile anlastık ama kulübü bırakmadı' açıklamaları artık çocuk kandırır.
Öyle hatalı ki transfer planımız şimdi monaco 15 milyon istiyorum dese paşa paşa vereceksin o parayı.
Başka bir haberin çevirisinde de bizim apo için Galatasaray Cumhurbaşkanı diyordu.Ne devlet baskani yahu Monaconun devlet baskani mi var![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abdürrahim hakketen transfer olmazsa istifa eder galiba zaten duygusal adam dayanamaz çünkü inanılmaz bir tepki yiyecek..