Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bir sakin olun arkadaşım ya antuya döndü burası iyice sanki küme düşmekten kurtulduk bu ne hal.

Transferin son gününe kadar Falcao ile oyalar bu yönetim. Alamıyorsak bile çıkıp da Falcao olmuyor,başka adaylara yöneleceğiz filan demezler. Onlarında işine geliyor çünkü.Son gün çok uğraştık,Falcao çok istedi gelmeyi ama klübü bırakmadı profesyonel dünyanın umulmadık bariyerine takıldık zart zurt arada 6 numarada kaynayıp gider Falcaoyu beklerken.
Galatasaray bu kadar aciz, becereksiz, amatör insanlar tarafından tarihi boyunca yönetilmemiştir. Dursun bile Cenk Ergün gibi profesyonele bırakmıştı transfer işlerini. Bu yönetim kendi transfer edip de sattığı bir tek oyuncu yok. Oyuncu satıyorsa da, şampiyon oluyorsa da Dursun zamanının ekmeğini yiyorlar. Tüm beceriksizliklerine rağmen Terim arkalarını toplayıp, şampiyon olmasa on kere düşmüştü şimdiye bu yönetim. Nizipli de Gazişehire bile başkan olacak potansiyel yok. Lig başladı daha sponsor belli değil. Anca atasözleri ve deyimler sözlüğü açıp sallasın bir şeyler. Milleti aptal,alemi sersem sanmasınlar demiştin Mustafa başkan sen de kimseyi aptal sanma.

Forumun bugunku ruh hali :

1565631954024.webp

En kotusu stattaki VIP koltuklarin hepsi yirtik, amblemleri sokulmus, koltuk numaralari okunamaz halde.

Aslinda bizim Falcao gibi luks konulari birakip, once duzgun bir kulup olma yolunda adimlar atmamiz gerek.

Bu rezillik bizim kulübün geleneği oldu. Ben bu kadar kötü stadyum yönetimi görmedim.

Koltukların 2-3 senede bir düzenli olarak boyanması lazım güneşten rengi soluyor hepsinin. Stadyumun dışını 7 senedir halledemediler, oralara reklam koymayı dahi gündeme getirmediler. Taraftar en kötü maçlarda oraya gidiyor hiç düşünmüyorlar o insanlar ordan nasıl çıkıyor. İnsan eşiyle çocuğuyla gidemez oraya, herkes birbirinin kulağının dibinde adım adım çıkabiliyorsun 1 saat. Bu taraftarın hakkını ödeyemezler. Madem mecidiyeköy'den çıkıldı madem o kadar para istiyorsunuz o yere gelmemiz için o stadyumu 7/24 aktif hale getireceksiniz. Onu geçtim stadın içine led ışıklandırması bile yapmadılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt