Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
yarın büyük gün heyecanla bekliyoruz
Ohoo ölme essegim ölme bir de bunun saglik kontrolünden gecmesini mi beklicez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarın büyük gün heyecanla bekliyoruz
Onun icin koordine , kapasite , is bitiricilik gerekliBiz niye bir mevki için aynı anda 7-8 oyuncuyla görüşmüyoruz? Mesela Falcao'yla görüşürken Samatta için kulübünü 10 milyona ikna edecek şekilde pazarlık yürütürsün Falcao'nun kesin olarak olmadığı gün Samatta'yı açıklarsın.
renkdas 2.5 aydır bekliyoruzOhoo ölme essegim ölme bir de bunun saglik kontrolünden gecmesini mi beklicez.
tamam da bu aciklaninca diger gün baska bir bariyer cikacak yine bekle onu bekle bunu beklerenkdas 2.5 aydır bekliyoruz
Yarın hallolur 2-3 saatlik iş.Yarın akşam üzeri ben yedder açıklanır.Eğer bahsedildiği gibiyse gece Falcao kap bekliyorumOhoo ölme essegim ölme bir de bunun saglik kontrolünden gecmesini mi beklicez.
su Diagne'yi de gitmeye ikna edemediler o gitseydi transfer yapabilirdik elimizi kolumuzu bagladi sonradan görme herifYönetimden, teknik ekipten hiçbir açıklama yok. Sanki bütün transferler tıkandı...
Aynen ya, iki kulübünde monacoyum ya..Transfer sezonu yemin ederim sevilla Galatasaray monaco arasinda gecti.
Soyadın çok güzel, El Hadji Diouf'u hatırlattı bana.En sonunda yani transfer sezonu kapanınca olacak olan şu: G.Saray yönetiminden Falcao açıklaması; "Bize 6 ay daha müsaade etsin taraftarımız. Onlar ne derse o. Ocak'ta söz keser, Haziran'da alırız.
yarin da bitmez o is, daha monaco baskani falcao ile görüsecekmis, ailesi fransa'ya gelecekmis, ucak rezervasyonu fasa fiso falcao ancak eylülde gelirYarın hallolur 2-3 saatlik iş.Yarın akşam üzeri ben yedder açıklanır.Eğer bahsedildiği gibiyse gece Falcao kap bekliyorum