Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Asist analiz de nevzat cıktı ama yayında o yer cücesi olduğu için izlemiyorum adamın tipi bile midemi bulandırıyor önemli birşey derse izleyen yazsın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an olumsuz bir hava var. Bana öyle geliyorki herşey çorap söküğü gibi birden gelişip olumlu bir hava gelecek gibi.yöneticileri bizim bir şeyden haberimiz yok diye bir tweet atmıştı.
o transferi de beceremeyeceğiz gibi![]()
Çok dogruMonoca kimi alirsa alsin ipneligine vermek istemiyor Falcaoyu bu kadar basit 3 milyon filanda umurlarinda degil
Asist analiz de nevzat cıktı ama yayında o yer cücesi olduğu için izlemiyorum adamın tipi bile midemi bulandırıyor önemli birşey derse izleyen yazsın..
Cagnenin de monaco...Cagne bile story atmadi bugün
Henüz 22 yaşında Monaco da iyi bir performans sergilerse üst düzey takımlara transfer olabilir. Monaco, Lemar'ı bile Atletico'ya 70 milyon euro itelediOnyekuru ne diye gitmis oraya acaba Avrupada bile degiller
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizene kardes Ben yedder ile falcaonun muthis ikili olmasindan Falcao ile diagne mushis ikili olsunben yedder falcao müthiş ikili olur yalnız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 milyona ihtiyacı yok zaten adamların, para çokMonoca kimi alirsa alsin ipneligine vermek istemiyor Falcaoyu bu kadar basit 3 milyon filanda umurlarinda degil
Şu an olumsuz bir hava var. Bana öyle geliyorki herşey çorap söküğü gibi birden gelişip olumlu bir hava gelecek gibi.
O halde Falcao ile Mendes'deyizMonoca kimi alirsa alsin ipneligine vermek istemiyor Falcaoyu bu kadar basit 3 milyon filanda umurlarinda degil
Feguli hariç kimseye güvenemez oldum ben de.Transfer transfer diyoruz da mevcut oyunculardan korkmaya basladim hicbir mevki icime sinmez oldu
Ekli dosyayı görüntüle 55585
Vücudun benden farkı yok. Benim sadece boy daha kısa. 4 5 yıl vücut geliştirme yapıp bıraktım. Göğüsler biraz daha yağlı, göbek aynı. Omuz ve kollar daha iyi benim.Transfer transfer diyoruz da mevcut oyunculardan korkmaya basladim hicbir mevki icime sinmez oldu
Ekli dosyayı görüntüle 55585