Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
adam da yollayamiyoruz, bari su Mitro gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fred gelirse takimdaki en iyi demiyorum ama en yetenekli adam olur tabi ki saktarda izledigim adamsa
Moru unuttum ya sahi haklisin ondan sonra diyelimSaf yetenek olarak bahsediyorsak Emre Mor'un ayakkabılarını taşır.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lionel CaroleKim var? Falcao, Henry, Denayer baska?
Bu duyumcunun patlamasi degilki apoda falcaoyu almaya gitti resimi saldi falcao esimle gelicem baskan sen git ben ahmet bulutla gelirim dedi ornek veriyorumFalcao konusunda herkes patladı şeref de dahil. Alan transferi gibi ilerliyor süreç.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani onlar da güvenilir değil demek oluyor bu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aysal'ın yaptığı en büyük yanlışlardan biri de o dönemde ciddi olarak büyük paralar kazanmıştık
O paraları değerlendiremedi.Gitti amatör sporlara harcadı,dolayısıyla geri dönüşü olmadı o paraların.Günü birlik başarılar bizi mutlu etse de uzun dönemde zararlı olduk
Falcao olayı belirlicek renktaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adamin cok reklamini yaptikDOS DOS DOS DOS DOS
Falcao işi olur veya olmaz acilen DOS
Acilen Mehmet Özcan.
Yönetim uyumaaaaaaaa
Su tur sacma tweetleri foruma tasimasak? 190 takipcisi olan herif kim?
Seri nice'de ne oynuyordu cyprien 8 numara benim bildigim o donem izlemedim seriyiŞaka maka Seri 6 No oynayacak Fred-Belhanda 8 no olacak The Sun mabadından uydurmuyorsa. Veya doğrudan 3 tane 8 numara.