Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Is sadece orta saha ve forvetle bitmiyor
Sag bek/sol bek/yedek stoper/yedek forvet ve yedek orta sahada lazim

Aga..

a6ae50ce5b406daa5b312748b1c7d18c.webp

Radamel Falcao: "Galatasaray taraftarının sevgisi önemli"
12.08.2019
Galatasaray taraftarının yolarını gözlediği Radamel Falcao, transferle ilgili Kolombiya basınına yeni bir açıklamada bulundu.

Kolombiyalı golcü, görüşmelerin sürdüğünü kaydederken taraftarın önemine dikkat çekti ve "Galatasaray taraftarlarının bana gösterdiği sevgi çok önemli. Ben duygusal bir oyuncuyum. Şu anda bir imza yok ancak Monaco ile iletişimdeyim. Görüşmelerden uzak kalmaya çalışıyorum ve takımla idmanlara devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yani bizim tek engelimiz Monaco'nun sahibi, eger Falcao kararli oldugunu gosterir ve bizde oynamak istedigini adamin suratina soylerse artik mecbur birakacak.

Gecen sezon 55+ milyon euroya aldiklari adami bizim gibi 3 kurusun hesabini yapan ve cebi bos olan bir kuluple masaya bile oturmaz Manchester United. Paramiz yok onlarda biliyorlar bu durumu. Zaten ilgilendigimizi de dusunmuyorum.
Ozaman senin gorusune gore kimseyi alamayiz paramiz olmayacakta diagneyi kimse almaz transferi kapattik diyorsun?

Fransiz kaynakli haberlere goz attim, hepsinde soyle bir ozet geciyor:

-Falcao, Galatasaray'a evet dedi ve yeni bir macera istiyor.
-Monaco'nun sahibi, yeni bir kontrat sunmayacak ama oyuncuyu 1 yil daha kadrolarinda tutmak istiyor.
-Jardim, Falcao'nun takimda kalmasini istiyor ama oyuncunun da gitmek istemesi durumda birsey yapamayacagini biliyor.
-Yarin Monaco'nun sahibi Falcao ile son kez gorusecek, ve onu kalmasi icin ikna etmeye calisacak.
-Monaco'nun bonservis talebi yoktur, zaten parasi cok ve takimin kaptani ve emektari icin boyle bir durumda Galatasaray'dan bonservis istemez.

Monaco başkanı yarın ancak Falcao ile helalleşmek için görüşür. O görüşmeden bişey çıkmaz. Yarın Ben Yedderin imzasıyla birlikte Falcao yola çıkar.

Gomis'le ne alakası var

Fernando 22 maça çıktı geçen sezon 12 maç kaçırdı sence az mı bu 1 senede yaşlandı max 20 maça çıkardı devam ederdi bu da bize yetmezdi.

Dünyada 6 numara mı yok sanki kaç ay önce gitti Fernando çok rahat yeri dolardı ama almıyor yönetim.
Gomise de 4,5 verildi millet gobek atti 33 yasindaki adami sattik diye sonra yerine 13e adam aldik sonra 2,5 milyon yilligina bir oyuncu daha aldik .
Her oyuncu sakatlanabilir
Biz aman aman futbolcu alamayacagiz belli oldu
Bari eldekileri tutaydik diyorum
Ha yarin bakayoko gelir yazdiklarimi geri alirim

Gomise de 4,5 verildi millet gobek atti 33 yasindaki adami sattik diye sonra yerine 13e adam aldik sonra 2,5 milyon yilligina bir oyuncu daha aldik .
Her oyuncu sakatlanabilir
Biz aman aman futbolcu alamayacagiz belli oldu
Bari eldekileri tutaydik diyorum
Ha yarin bakayoko gelir yazdiklarimi geri alirim

Sakatlıktan değil ki Fernando sarı kart cezalısı oluyordu paso
6 numara alınmaz bence orası ayrı mesele yönetim geçen sezon yaptığı hatayı yaptı diyebiliriz oyuncu satarsın yanlış değil ama yerine adam almamak büyük hata.

Ozaman senin gorusune gore kimseyi alamayiz paramiz olmayacakta diagneyi kimse almaz transferi kapattik diyorsun?
Diagne zaten elimizde kaldi gibi birsey bu donem icin konusursak, alan olsa coktan alirdi bu zamana kadar. Devre arasina kaldi o is.

Transferi kapattik diye birsey yok. 55 milyon euroya transfer olmus adamin pesinden kosmak parasiz kuluplerin isi degildir.

Bizim baska adamlarin pesinden kosmamiz gerekiyor, daha gercekci hedefler. Bakayoko bile zor onu da alacagimizi dusunmuyorum, keske alabilsek ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt