Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozaman senin gorusune gore kimseyi alamayiz paramiz olmayacakta diagneyi kimse almaz transferi kapattik diyorsun?

Bizim 55 milyonu geçtim şuanda bizim 10 milyonluk oyuncuyu alacak paramız yok.

Arkadaş bir bakış açısı sunmuş. 59 milyon verilmiş ama geçen sezon oynayamamış oyuncu Fred. Şimdi Manchester Fred için en az 40-45 milyon euro para ister. O parayı da kimse vermez. Malum Çinde transfer sezonu kapandı. Mecbur kiralık verecekler . Kiralık olıncada bizim alma şansımız olur. 5 milyon fred için makul bir rakam. Ama 3 iner bu rakam.

Sakatlıktan değil ki Fernando sarı kart cezalısı oluyordu paso
6 numara alınmaz bence orası ayrı mesele yönetim geçen sezon yaptığı hatayı yaptı diyebiliriz oyuncu satarsın yanlış değil ama yerine adam almamak büyük hata.
İkimizde de hakliyiz,ikimizde hir birsey yapamayiz.Bu yonetimin sorunu,hos ulkenin sorunu.
Bir yabancinin dedigi gibi:
'Türkiyede işi bilenler evde oturuyor
İs bilmeyenler yonetici'
Bu tarz birseydi iste tam hatirlamadim

Lionelden aslan olmaz rengim
10477917_10204308684063511_9042463542788629576_n.webp

Radamel Falcao: "Galatasaray taraftarının sevgisi önemli"
12.08.2019
Galatasaray taraftarının yolarını gözlediği Radamel Falcao, transferle ilgili Kolombiya basınına yeni bir açıklamada bulundu.

Kolombiyalı golcü, görüşmelerin sürdüğünü kaydederken taraftarın önemine dikkat çekti ve "Galatasaray taraftarlarının bana gösterdiği sevgi çok önemli. Ben duygusal bir oyuncuyum. Şu anda bir imza yok ancak Monaco ile iletişimdeyim. Görüşmelerden uzak kalmaya çalışıyorum ve takımla idmanlara devam ediyorum" ifadelerini kullandı.
Nerdeyse 3 gün önceki haber bu

Videosuda burada Galatasaray sorusunu soruyorlar

İkimizde de hakliyiz,ikimizde hir birsey yapamayiz.Bu yonetimin sorunu,hos ulkenin sorunu.
Bir yabancinin dedigi gibi:
'Türkiyede işi bilenler evde oturuyor
İs bilmeyenler yonetici'
Bu tarz birseydi iste tam hatirlamadim

Aynen öyle bütün kurumlarda aynı şey mevcut Tr'de.

adam resmen bizim dün yaptigimiz hatalari anlatmis 5'ten itibaren...

Mou'dan cok sey ögrenebiliriz.

kompakt savunma anlayışından temel prensiplerden biri olmalı diyerek bahsediyor ama bizde uygulaması zor.

şöyle söyleyelim kafadan babel, feghouli ve forvet (diagne ya da falcao) buna katılmayacak. zaten tempoları yetmez. geri gelseler ileri çıkacak güçleri kalmaz. sadece belhanda ofansif oynasa bile yardım ediyor. bir de geçen sene özellikle ikinci yarıda onyekuru da yardım etmeye başlamıştı ama artık yok tabi.

yani chelsea için yaptığı 6 savumacı 4 hücumcu eleştirisi bizde kafadan var.

sezon başı kafamdaki ve yapacaklarını düşündüğüm kadro yapısındaki yabancı kontenjanı aşağıdaki gibiydi.

diagne,fernando,belhanda satışı ve beklerin( mariano,linnes,nagatomo farketmez) en azından birisini satıp buradada bir değişiklik yapmak.
muslera
sağ bek
nagatomo
liyundama
marcao
dos
8 numara
ofansif orta saha
hızlı sol kanat
forvet
fegouli

donk
babel
linnes

yani ilk 11'e 5 oyuncu.
şu planlama yapılsaydı hazırlık maçlarını geçtim ligi garantilerdik.Avrupadada çok ciddi başarılar elde edebilirdik..

Aslında adem haricinde neden alındı diyebileceğim bir isim yok.Yerli havuzunun dar olduğu şu dönemde jimmy,şener ve özellikle emre transferleri kabul edilebilir.

aslında şu ana kadat çok ciddi hatalı transfer yok. özellikle benim planlamama göre yabancı anlamında fazla yapılmış veya hatalı yapılmış bir transfer yok.Ama yapılmamış çok fazla transfer var.

bu saaten sonra falcaoyuda gelmiş varsayarsak belhanda,diagne ve beklerden birisini satıp 2 orta saha, bir sol kanat ve bir sağ bek alabilirmiyiz..

böyle bir revizyon yapılamayacaksa,yapamayacaklarsa falcaoya falan gerek yok.Verdiğimiz çok uçuk yıllık ücret çöp olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt