Yavuz Demirbaş
Parçalı Üye
- 17 Temmuz 2010
- 4.940
- 1.286
- 2.223
Edit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk maclari şikecilerle diye birsuru zenci aldilar.ilk 11 komple zenci oldu.
Edit ulan istedenizli bizle oynuyor ama gazisehir icin de gecerli diyebiliriz
O halde serefe.Bugün de wesley icin içiyoruz
Bi hırvat at hırsızı yüzünden evi barkı dağıldı adamın.Bugün de wesley icin içiyoruz
Ozaman senin gorusune gore kimseyi alamayiz paramiz olmayacakta diagneyi kimse almaz transferi kapattik diyorsun?
İkimizde de hakliyiz,ikimizde hir birsey yapamayiz.Bu yonetimin sorunu,hos ulkenin sorunu.Sakatlıktan değil ki Fernando sarı kart cezalısı oluyordu paso
6 numara alınmaz bence orası ayrı mesele yönetim geçen sezon yaptığı hatayı yaptı diyebiliriz oyuncu satarsın yanlış değil ama yerine adam almamak büyük hata.
Lionelden aslan olmaz rengimLionel Carole
Nerdeyse 3 gün önceki haber buRadamel Falcao: "Galatasaray taraftarının sevgisi önemli"
12.08.2019
Galatasaray taraftarının yolarını gözlediği Radamel Falcao, transferle ilgili Kolombiya basınına yeni bir açıklamada bulundu.
Kolombiyalı golcü, görüşmelerin sürdüğünü kaydederken taraftarın önemine dikkat çekti ve "Galatasaray taraftarlarının bana gösterdiği sevgi çok önemli. Ben duygusal bir oyuncuyum. Şu anda bir imza yok ancak Monaco ile iletişimdeyim. Görüşmelerden uzak kalmaya çalışıyorum ve takımla idmanlara devam ediyorum" ifadelerini kullandı.
İkimizde de hakliyiz,ikimizde hir birsey yapamayiz.Bu yonetimin sorunu,hos ulkenin sorunu.
Bir yabancinin dedigi gibi:
'Türkiyede işi bilenler evde oturuyor
İs bilmeyenler yonetici'
Bu tarz birseydi iste tam hatirlamadim
El yapimi raki icince boyle oluyor
adam resmen bizim dün yaptigimiz hatalari anlatmis 5'ten itibaren...
Mou'dan cok sey ögrenebiliriz.
Bugün de wesley icin içiyoruz
Nerdeyse 3 gün önceki haber bu
Videosuda burada Galatasaray sorusunu soruyorlar