Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hazırlık macı hakkındaki fikirlerim bu takıma bi yabancı 6 numara birde yerli orta saha sart . kanatlara onyekuru -mor ikisinden biri sart.ömer bayramla ahmet calıgın ne işi var bu takımda

Marcao yu birtek Ben beğenmiyorum demekki , kuş falan değilim merak etmeyin, sadece beğenmiyorum, aynı tepkileri millet Olcan adın geldiğinde bayram ediyorken ben kazma dediğimde almıştım zaten , bunuda unutmayın yazın bikenara Marcao 25 falan etmez normal bir stoper

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

• dün bir arkadasım kendi arkadas grubundan başkanın oğlunun kendilerine kessie'yi aldığımızı * söylediğini söyledi.

ben de güldüm geçtim "o kadar da degil" dedim :(

ac milan'ın kurmaya çalıştığı orta sahayı biz mi kuracağız diye.

seri'nin menajeri ile ayni menajere sahipse insan acaba mi diyor, çünkü seri'nin menajeri istanbul'dan ayrılmadı haberleri vardı.

ben yine de pek ihtimal vermiyorum ama olursa da başkanın oğluyla irtibat kurmaya çalışacağım :(
    19 Temmuz 2019 20:02 · mocuishle
  • 20

gs sözlükten. kessie için yazılmış

Allahaşkına gazozuna oynasan bile bir maçta 3 dakikada 3 gol yenmez yahu.

Bu adamlar profesyonel oyuncular bir de. Utandım görünce.

Şu forumdan 11 adam toplayıp leibzig karşısına ikinci devreye çıksak 3 dakikada 3 gol yemezdik kesinlkle.
Ne alakası var lan
Evet 3 dakikada 3 gol yemezdin de 90 dakikada 28 gol yerdin
Koskoca tatilden sonra daha ilk maç amma seyabtiniz haaa

-------------Wanyama--------------
-------Seri-------------Belhada-----

şöyle oynamamız şart süper ligde bile

Allahaşkına gazozuna oynasan bile bir maçta 3 dakikada 3 gol yenmez yahu.

Bu adamlar profesyonel oyuncular bir de. Utandım görünce.

Şu forumdan 11 adam toplayıp leibzig karşısına ikinci devreye çıksak 3 dakikada 3 gol yemezdik kesinlkle.

Haklisin ama 45 dakkikada 20-25 gol yerdik herhalde

• dün bir arkadasım kendi arkadas grubundan başkanın oğlunun kendilerine kessie'yi aldığımızı * söylediğini söyledi.

seri'nin menajeri ile ayni menajere sahipse insan acaba mi diyor, çünkü seri'nin menajeri istanbul'dan ayrılmadı haberleri vardı.

ben yine de pek ihtimal vermiyorum ama olursa da başkanın oğluyla irtibat kurmaya çalışacağım :(
    19 Temmuz 2019 20:02· mocuishle

• 20

Sıkmış

19 Temmuz 2019 20:02· mocuishle

• 20

Didierovski sözlüğe üye olmuş.

Bize çok ama çok kaliteli hareketli bir forvet lazım.

Bir tane kaliteli forvetimiz bile olsa yeter. Babel orayı yedekler zaten.

Tabi bu durumda Onyekuru'nun gelmesi de şart.

Falcao gelirse forvetimizin pek hareketleneceğini sanmıyorum.

%100 kalite ama bize lazım olan forvet tipi olduğunu düşünmüyorum.

19 Temmuz 2019 20:02 · mocuishle
  • 20

No way

iyice dostum sizin gördüklerinizi nasıl oluyorsa ben göremiyorum hayret vallahi luyindama desen neyse diyecem , çok düz bir oyuncu hiçbir özelliği yok , nasıl ligin üstünde bir oyuncu çok garip

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vallahi ben diğer büyük ligleri de izliyorum van dijk dahil herkes hata yapıyor hatasız stoper yok. Marcaonun şu ana kadar 2 Majör hatası var evet büyük maçlarda oldu bu hatalar ama unutmayalım ki bu adam genç bir stoper daha 23 yaşında şunu da gö, ardı etmemek lazım ki bir stoperden optimum performans 27-32 yaşları arasında alınıyor

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FB geçen sene hazırlık maçında PSV'yi 3-0 yenmişti değil mi
En son baktığımızda 32. hatta kümede kalmayı garantilemişti :d

Bu takıma muslera,luyindama,seri,defansif bir orta saha,feghouli,belhanda ve bir forvet girecek..Toplamda 7 as oyuncusu yoktu takımın..
Şu maçla ilgili yeniler dışında ciddi ciddi analiz kasıp olumsuz algı kazanlar neyin kafasını yaşıyorlar merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt