Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kessie gelir gelmez hiç bilmiyorum ama entrye yazan kişi dalga geçmek için falan yazmaz

futbol hatalar oyunu herkes hata yapacak. Yoksa nasıl gol atacaksın zaten bu oyunda. Marcao gayet iyi bir oyuncu. Daha da iyi olacak bu sene mantıken.

Babel oyun içi liderliğini üstlenebilecek bir isim. Hazır durumda. Çabuk adapte olmuş takıma, benimsemiş. Böyle bir oyuncuyu bonservissiz aldığımız için şanslıyız.
38 kere dedik
Super transfer
Ama yok 32 yaşında yeeaa geri dönüşü yok yeaaa

Yazıyorum.

Emre Mor
Onyekuru
Falcao
Banega
Saglam gerçekten sağlam bir ön libero.

Eğer Fred söylentileri doğruysa tam aradığımız isim olur

Bugunku Ajans1905 yayini seyreden var mi? Kadir salagi spekulatif birsey dedi. Yok Seri sakatmis, cok ciddiymis, sahada olenler varmis filan. Adami Milan almak istedi madem bukadar ciddi sakatti adamlar niye ugrasti alalim diye. Zaten federasyondur, hakemlerdir, yali cocugunun sikecilerdir ugrasiyoruz icimizden birisinin boyle spekulatif birsey soylemesini cok icerledim. Bundan sonrada ne seyrederim nede seyrettiririm. Bu kadar basit...

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Kalende iso varsa hic şaşırmayacaksın 3dk da 3 gol yemeye..
Muslera olsa şu aptal maçı almıştık mesela.. Ne olacaktı o zaman..?
Belki o zaman marcao çöp olmazdı.. Ne zaman olumsuz birşeyler olsa garip garip tipler türüyor ona buna sallayan..
Hayır, bari hafiften dokundurun, milletin sinirleriyle niye oynuyorsunuz..

Bugunku Ajans1905 yayini seyreden var mi? Kadir salagi spekulatif birsey dedi. Yok Seri sakatmis, cok ciddiymis, sahada olenler varmis filan. Adami Milan almak istedi madem bukadar ciddi sakatti adamlar niye ugrasti alalim diye. Zaten federasyondur, hakemlerdir, yali cocugunun sikecilerdir ugrasiyoruz icimizden birisinin boyle spekulatif birsey soylemesini cok icerledim. Bundan sonrada ne seyrederim nede seyrettiririm. Bu kadar basit...

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

salak o herif ya. geçende galatasaray çok zayıfladı kadro olarak falan diyordu

Hazırlık maçında Marcao’yu acımasızca eleştiren adamı ben bloklarım nitekim engelledim.
onlar bos laf salatası yapıyo.ilkyarı müthişti.yanında ahmet ve kalde ismail olmasına ragmen.ne zamanki bekler değişti.donk hiç sorumluluk almadı ve jimye hiç top oynanmadı.o zaman marcao oyun kurayım derken pas hataları yaptı.son 2 golde gelişen 2 hzılı atakta ise sol kanat yoktu oyunda.e herseyi marcaodan beklemediğimiz anda ismail sıctı 2 kere. bu kadar...bunalrı görmemek için ve aıcmasız ca eleştiri yapmak için cok afedersiniz gerizekalı olmak lazım.

Bu arada formalara laf ettim ama gayet iyiler.

Vallahi ben diğer büyük ligleri de izliyorum van dijk dahil herkes hata yapıyor hatasız stoper yok. Marcaonun şu ana kadar 2 Majör hatası var evet büyük maçlarda oldu bu hatalar ama unutmayalım ki bu adam genç bir stoper daha 23 yaşında şunu da gö, ardı etmemek lazım ki bir stoperden optimum performans 27-32 yaşları arasında alınıyor

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inşallah dediğin gibi olur

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allahaşkına gazozuna oynasan bile bir maçta 3 dakikada 3 gol yenmez yahu.

Bu adamlar profesyonel oyuncular bir de. Utandım görünce.

Şu forumdan 11 adam toplayıp leibzig karşısına ikinci devreye çıksak 3 dakikada 3 gol yemezdik kesinlkle.

Sayın gazozcu arkadaş Şampiyonlar ligi maçında real madrid e 1 dakikada 2 gol toplamda 15 dakikada 3 gol attık

Onyekuru
Forvet
6 numara

Diagne out
Ozonwafor kiralık

İlk onbire bu hamleleri bekliyoruz

Yedeğe de bir emre mor tamamdır

maçı izleyince bir sürü soru çıktı
1. Ömer Bayram kimdir?

2. Selçuk İnan ile neden sözleşme yapıldı?

3. yedek kalecimiz yokmu?neden kaleyi boş bıraktık

4. Adem büyük kimdir neden alındı?

5. 2,5 milyon € etmeyecek olan Marcao Texeria nasıl olurda 25 milyon€ eder?

6. Dedikleri gibi Marcao için 7,8 milyon civarı teklif falan varsa neden hala satmazlar?

7. Marcao 25 ederse Ozornwafor 75 etmezmi?

8. Ahmet Çalık kimdir?

9. hazırlık maçları çokta önemli değildir skor falan ama abi bu nedir Allah aşkına?

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
:red::poop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt