Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.522
- 21.734
- 2.663
ağlarım amaHazırlık maçında Marcao’yu acımasızca eleştiren adamı ben bloklarım nitekim engelledim.

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ağlarım amaHazırlık maçında Marcao’yu acımasızca eleştiren adamı ben bloklarım nitekim engelledim.

Engelle geç Sergionlar bos laf salatası yapıyo.ilkyarı müthişti.yanında ahmet ve kalde ismail olmasına ragmen.ne zamanki bekler değişti.donk hiç sorumluluk almadı ve jimye hiç top oynanmadı.o zaman marcao oyun kurayım derken pas hataları yaptı.son 2 golde gelişen 2 hzılı atakta ise sol kanat yoktu oyunda.e herseyi marcaodan beklemediğimiz anda ismail sıctı 2 kere. bu kadar...bunalrı görmemek için ve aıcmasız ca eleştiri yapmak için cok afedersiniz gerizekalı olmak lazım.
Bugunku Ajans1905 yayini seyreden var mi? Kadir salagi spekulatif birsey dedi. Yok Seri sakatmis, cok ciddiymis, sahada olenler varmis filan. Adami Milan almak istedi madem bukadar ciddi sakatti adamlar niye ugrasti alalim diye. Zaten federasyondur, hakemlerdir, yali cocugunun sikecilerdir ugrasiyoruz icimizden birisinin boyle spekulatif birsey soylemesini cok icerledim. Bundan sonrada ne seyrederim nede seyrettiririm. Bu kadar basit...
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
marcao ilkyarı süper kahrmanken yoktular ortada.werneri ve paulseni sildi.2.yarı tamamen yedek olunca,marcaonun hata yapmasını bekledi bu iğrenç güruh ve son 2 golden sonra sanki ismail,linnes ve savunmaya yardıma gelmeyen babel hatalı degilmiş gibi eleştiriyolar.Kalende iso varsa hic şaşırmayacaksın 3dk da 3 gol yemeye..
Muslera olsa şu aptal maçı almıştık mesela.. Ne olacaktı o zaman..?
Belki o zaman marcao çöp olmazdı.. Ne zaman olumsuz birşeyler olsa garip garip tipler türüyor ona buna sallayan..
Hayır, bari hafiften dokundurun, milletin sinirleriyle niye oynuyorsunuz..
Olcan diyon şef, gerçekten Olcan'a bayram mı edildi burada, öyleyse takibi bırakayımMarcao yu birtek Ben beğenmiyorum demekki , kuş falan değilim merak etmeyin, sadece beğenmiyorum, aynı tepkileri millet Olcan adın geldiğinde bayram ediyorken ben kazma dediğimde almıştım zaten , bunuda unutmayın yazın bikenara Marcao 25 falan etmez normal bir stoper
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şaka??????Leipzig’e bile yenildik. Banega, Falcao, Samatta, Emre, Onyekuru, Wanyama nerde? Yönetim istifa.
baba ben zaten herşeyin apacık ortada oldugu bi maçta kör gibi davranıp marcaoyu gömeni kale almam.Engelle geç Sergi
11 senedir foruma üyeyim ilk defa birisini engelledim.
O cahil herif, Seri’nin soğuk hava hastalığını öprenmiş ama araştırmamış anlaşılan. Türk gazetecilerinin özeti işteBugunku Ajans1905 yayini seyreden var mi? Kadir salagi spekulatif birsey dedi. Yok Seri sakatmis, cok ciddiymis, sahada olenler varmis filan. Adami Milan almak istedi madem bukadar ciddi sakatti adamlar niye ugrasti alalim diye. Zaten federasyondur, hakemlerdir, yali cocugunun sikecilerdir ugrasiyoruz icimizden birisinin boyle spekulatif birsey soylemesini cok icerledim. Bundan sonrada ne seyrederim nede seyrettiririm. Bu kadar basit...
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Valla bastım geçtim engeli 2 tipe, zerre tahammulum yok artık böyle gerzekliklere sergen..marcao ilkyarı süper kahrmanken yoktular ortada.werneri ve paulseni sildi.2.yarı tamamen yedek olunca,marcaonun ta yapmasını bekledi bu iğrenç güruh ve son 2 golden sonra sanki ismail,linnes ve savunmaya yardıma gelmeyen babel hatalı degilmiş gibi eleştiriyolar.
10 top geliyorsa 8'i gol oluyor gibi bir istatistigi var adamin. Tuttugu toplar bile anca üstüne gelenler.İsmail Çipe'nin son 3 maçı;
Hatayspor 4-2 Galatasaray
Sivasspor 4-3 Galatasaray
Leipzig 3-2 Galatasaray