Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao gelmis 33 yasina 3.5 milyon euro +bonus verelim gerisini monaca odesin gelsin samattayla birlikte zaten kupayi direk bize versinler bosuna oynamayalim

Adam kariyeri boyunca 1 defa bile sakatlanmamış.

-----------------------Muslera-------------------
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
--------------------Cuellar Seri-----------------
-----------------------Belhanda-----------------
Feghouli-----------------------------Babel
------------------------Samatta------------------

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim uefa ile maaş konusunda bir anlaşmamız yok değil mi
Bir ara 60 m euro ya ayarlamaya çalışıyorduk sanki toplam maaşları

Falcaoyu kupa amerikada izledim beni hiç cezbetmedi nedense. Satılabilecek birini alırsak bu kadronun ekmeğini çok yiyebiliriz. Cenkin 25e gittiği ortamda bizde bi cl performansıyla o paralara oyuncu satabiliriz

Mehmet Demirkol: "Türkiye'de en çok tutan şey güçlü ve mağdur olmak. Hem en güçlü hem en mağdur. Bizde çok tutan bir hikaye. Herkes buradan yürüyor." (Socrates Youtube) https://t.co/La2dsy3gdD

Mehmet Demirkol: "Galatasaraylılar kızıyor bana. 'Fatih Terim'in, bizim hakkımız yendi şampiyonluklar'... Ya Fatih Terim, Galatasaray ile 9 sezon bitirmiş, 8'inde şampiyon olmuş. 9 sezonda 17 defa şampiyon olunur mu? Ne zaman hakkın yendi, nasıl oldu? Mantıklı değil yani."

Mehmet Demirkol: "Benim hakkım yeniyor diyor. E 9'da 8 şampiyonluk nasıl oldu? Biz hakemleri de yendik diyor. Hakemi yenemezsin kardeşim. Hakem istemiyorsa seni şampiyon yapmaz." (Socrates Youtube)
Son soylediği doğru.

Falcao cepte demekki Samatanın durumuna göre karar verilecek. Açıkçası Samatayı isterim. Falcao ya verilen paranın dönüşü yok. 3 sene 15 milyon euro alır ki 2 sene sonra fiziki düşüş yaşar gitsin diye dua etmeye başlarız. Samata 3 sene bonservis dahil maliyeti yine 15 milyon olur ama 3 sene sonra 10-15e yine satarsın. Falcao isim transferi ama yaşından dolayı istemiyorum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

------------Morgan----------
-----Seri----------Banega----
Feghouli----------------Babel
-------------Falcao------------

91 puanla şampiyon oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt