Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.680
- 12.178
- 1.418
falcao gelmis 33 yasina 3.5 milyon euro +bonus verelim gerisini monaca odesin gelsin samattayla birlikte zaten kupayi direk bize versinler bosuna oynamayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forma satışları,reklam açısından FalcaoSamatta mi falcao mu
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Transfer Samatta naar Galatasaray gaat voorlopig niet door
Ally Mbwana Samatta heeft er zijn beste seizoen ooit op zitten bij de landskampioen met als gevolg dat hij grof wild is op de transfermarkt. Verschillende staartploegen uit de Premier League hengel…doorfansvoorfans.org
Monaco maliyetinden kurtulmak icin zaten serbest birakacak.Serdar Sarıdağ Falcao ile kesin anlaşıldı diyor.
Maaş ne olacak ?
Falcao serbest kalırsa olabilir tabi.
Ilk tercihim olmasa bile maca giderim netO zaman fedakarlık yapmış. Falcao gelirse iç saha maçlarındaki atmosferi düşünemiyorum![]()
Son soylediği doğru.Mehmet Demirkol: "Türkiye'de en çok tutan şey güçlü ve mağdur olmak. Hem en güçlü hem en mağdur. Bizde çok tutan bir hikaye. Herkes buradan yürüyor." (Socrates Youtube) https://t.co/La2dsy3gdD
Mehmet Demirkol: "Galatasaraylılar kızıyor bana. 'Fatih Terim'in, bizim hakkımız yendi şampiyonluklar'... Ya Fatih Terim, Galatasaray ile 9 sezon bitirmiş, 8'inde şampiyon olmuş. 9 sezonda 17 defa şampiyon olunur mu? Ne zaman hakkın yendi, nasıl oldu? Mantıklı değil yani."
Mehmet Demirkol: "Benim hakkım yeniyor diyor. E 9'da 8 şampiyonluk nasıl oldu? Biz hakemleri de yendik diyor. Hakemi yenemezsin kardeşim. Hakem istemiyorsa seni şampiyon yapmaz." (Socrates Youtube)